Teremtő Élet – Élet a Teremtővel

Csodákkal teli napokat Mindenkinek!

Annyira boldog és hálás vagyok, ezt már nem lehet magamban tartani!
Az egymásra épülő hét alkalom, mind külön is döbbenetes változásokat hozott, de most,a hetedik után egy teljesen új valósága érzem magam. Egyszerűen másképp tapasztalom a valóságot mint eddig, szavakkal nem is igazán megfogalmazható, viszont amit el tudok mesélni az a lehetőségek végtelen tárháza, a teremtés egy eddig ismeretlen új dimenziója, ami tökéletesen meghaladja az énem elképzeléseit,világának határait!
Az utolsó alkalmon nagyon bensőséges, meghitt kommunikációban volt részem az Istenimmel. Akkor ott megköszöntem Neki mindent, hisz minden addigi kérésem, vágyam csodás módon teljesült. Hála könnyek közepette feltettem a kérdést,hogy mit is kérhetnék még?…Legnagyobb meglepetésemre teljesen konkrét pontos választ kaptam, két egyértelmű egyszerű mondatban!
Az első így szólt: Kérj három millió forintot.
Hát ezt soha nem gondoltam volna magamról, hogy egy nap majd pénzt kérek az Istenimtől 🙂 főleg ennyit, főleg ilyen konkrét egyszerűséggel.
Hát jelentem, holnap megyünk a párommal Győrbe, ahol az azóta az ölünkbe hullott pályázat második fordulója kapcsán tárgyalunk az ügyintézőnkkel. Mondjam az összeget vagy felesleges? 🙂)))
Közben egy másik pályázati lehetőséget is kaptunk, így minden amit az elkövetkezendő egy-két évre terveztünk az idén útjára is indul!
S ha ez nem lenne elég: a mindennapok része ként tapasztalom ezt a finom tiszta Isteni szeretetet és vezettetést. Jön egy feladat és megjelenik rá az Isteni megoldás. Vagy megjelenik egy vágy egy kosza gondolat és szinte azonnal megjelenik hozzá az út a valóságban. Messze meghaladja mindez azt amit valaha a valósággal azonosított az énem!
Végtelenül hálás vagyok és teljes szívemből kérem, hogy minél többen tapasztalhassuk meg, hogy valójában mint jelent az, amikor engedjük az Isteni Akaratot Teremteni az életünkben!
Köszönöm! Szeretlek Titeket!