ti írtátok a programok után


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/teremtos/domains/teremtoszellemikozpont.hu/public_html/wp-content/plugins/easy-testimonials_old/include/lib/gp-testimonial.class.php on line 981

„És az életem fordult egy igen nagyot!”

Tapasztalások

Az én történetem pár évvel ez előtt kezdődött, amikor 6 szőke nő Szicíliába utazott. Az egyikük én voltam, azaz másik 4 barátnőmmel és a lányommal Szicíliába utaztunk pár napra. Két barátnőm akkor már deeksha adó volt. Tőlük hallottam először erről a fantasztikus dologról. Bár nagyon fenntartással kezeltem, mert úgy tartottam akkoriban, hogy csak magamban hihetek és mindent én tudok csak megoldani magam körül. Meglehetősen furcsán fogadtam azokat a mondatokat, hogy,” ha nem tudsz valamit megoldani, ott segítséget tudsz hívni” vagy „isteni összerendezés”.

Nem hittem el.

Akkoriban jogászként dolgoztam, saját vállalkozásban. Egyedül neveltem, majd taníttattam lányomat, akivel kapcsolatunk hullámvasúton utazott. Nehéz volt mindenre elég pénzt keresni és nevelni, terelgetni egy kislányt apa nélkül. Ekkor már 7 éve éltem egyedül, nem volt társam, szerelmem, kapcsolatom. Nem értettem miért.
Bár azt gondolom, hogy jól végezetem a munkámat, de valahogy a jog sosem érdekelt igazán.
Néha nehezen lett elég pénzünk mindenre, és nagyon nyomasztott az, hátha mégse lesz elég ügyfelem. Előfordult, hogy baráti segítségre szorultam. Nem éltem meg a bőséget.
És hát nagyon egyedül éreztem magam. Életem során addig nem volt még sohasem igazi, minden értelemben vett társam, szerelmem, amire nagyon vágytam.

Tisztán emlékszem a pillanatra, ahogy nyár elején a teraszon állva nagyon el voltam keseredve. Nem nagyon volt pénzem, a lányom ekkor már a fővárosban élt, tehát egyedül voltam. Kilátástalannak tűnt minden, amikor felhívtam a deeksha adó barátnőmet és Ő segített! Azóta is nagyon hálás vagyok neki érte! Megkaptam Fitos Mónika telefonszámát!!!

Moncsi tündéri volt, azonnal megölelt, pedig vad idegen voltam. Nagyon fura volt. Elkezdtem egyéni órákra járni, majd csoportos meditációkra, majd én is deeksha adó lehettem! Mónikától és Lacitól mindig maximális segítséget kaptam és kapok, mindig hálával és nagy-nagy szeretettel gondolok rájuk!

És az életem fordult egy igen nagyot!

A pozitív változást azonnal mutatta az, hogy a lányom látta a kettőnk kapcsolatának változását, az én változásomat és nagyon rövid időn belül ő is deeksha adó lett. Hála azért, ahogy az életét isteni áldás rendezgeti! Nagyon szívet melengető ezt látni!
Ugyanez történt a legjobb barátnőmmel is! Ő is rögtön deeksha adó lett és igen jó kapcsolata van a saját istenijével!
És a környezetemből még jó páran, mert a jót, a nagyszerűt mindenki szeretné és ez így óriási, hogy meg is kapja!

Elkezdett a pénz áramolni, irodát tudtam nyitni Budapesten, majd fel tudtam költözni én is Budapestre. Kislány korom óta szívem vágya volt, hogy Budapesten éljek és teljesült!!!
Ez segítette a lányommal való kapcsolatomat is, mert többet tudtunk találkozni.

És aztán egy nagyon meleg júniusi hétvégén Mónikával és Lacival jó páran Monoron voltunk elvonuláson. Este tűzön járás volt a program. Közvetlenül az esemény előtt vihar tört ki, dörgött, villámlott és zuhogott az eső. Mónika és Laci irányításával körbe álltuk a tüzet, megfogtuk egymás kezét és énekeltünk. A közös ima eredményeként csak felettünk nem esett!!! Amikor éppen valaki átment a parázson mindig dörgött egyet, de nem esett. Az én fókuszom a párkapcsolat volt. Én is átmentem a parázson, igaz csak egyszer.

Ezt követő hétfőn találkoztam életem párjával!

Azóta együtt vagyunk! Nagyon boldog vagyok, mert társra, szerelemre leltem. Imádom!
Az én szerelmem nem csak érzelmi, de anyagi biztonságot is nyújt így a jogászkodást szinte teljesen abba tudtam hagyni és a másik nagy szerelmemmel a VASTU-val tudok foglalkozni, jelenleg jóga oktatónak is tanulok.
Azt teszem, amit szeretek, azzal telnek a napjaim, ami régi vágyam volt! Hiszem, hogy új munkámmal nagyon sok embernek tudok segíteni!
Jókat főzök, a nyarat a Balatonon töltöm.
A bőség kiteljesedett, mert soha nem éltem még meg ilyen anyagi bőséget, bőség áraszt el a tanulás során is, és ami a legfontosabb, bőség köszöntött be az emberi kapcsolataimban is! A lányom, a szerelmem, a szüleim a barátaim mind itt vannak a szívemben, tartalmas szeretettel teli kapcsolatokat dédelgetek!
Életem legnagyszerűbb utazásait élhettem meg, amikor a Mónikával kijutottam a Oneness University kurzusára és múlt év tavaszán Indiában és Nepálban vehettem részt zarándoklaton.

Persze mindez a teljesség igénye nélkül.

Nem lehet szavakba önteni a hálát, amit érzek mindezért!

Szerintem a deeksha a legkeményebb önismeret a leghatalmasabb segítséggel.
A tét pedig a boldogság, az öröm, a bőség, kinek mi.

Judit


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/teremtos/domains/teremtoszellemikozpont.hu/public_html/wp-content/plugins/easy-testimonials_old/include/lib/gp-testimonial.class.php on line 981

Tapasztalataim avagy az elmúlt több mint egy évtized

Mónikával először 2006 év elején találkoztam, érzelmileg padlón sorozatos párkapcsolati kudarcokkal a hátam mögött. Akkor azt gondoltam, nem lehet, hogy minden Nő „defektes”. Körülbelül 2-3 alkalommal voltam nála egyéni terápián és hamar jól lettem érzelmileg, és 25-26 éves fejjel másra nem is volt szükségem. Ahogy teltek az évek a kapcsolati gondjaim nem oldódtak meg sőt ismét csak kudarcokba fulladtak,ami megint egyre mélyebbre vittek. 13 évet voltam ugyanazon munkahelyen, ahol nem volt előrelépés, fejlődés. Az akkori fizetésemből éppen ki tudtam fizetni a lakáshitelem és a rezsimet. Úgy éreztem ,hogy az életem minden területe megrekedt. Néhány év elteltével ismét Mónikánál kötöttem ki. 2011 év elején újabb egyéni terápián vettem részt, majd Mónika javaslatára elkezdtem az első „Csakra körömet”  Miután befejeztem közvetlen lehetőség adódott, hogy áldásadóvá váljak. Az igazi belső munka itt kezdődött , és azóta is tart. Akkor még nem tudtam, de a mostani páromat,én vittem el a beavatásunkra, később pedig már egy párt alkottunk.  2014 márciusában egyik nap jött egy érzés,hogy szeretnék Indiába menni, de pénzünk az nem volt. Másnap jött egy olyan munkalehetőség amiből mind a ketten kijutottunk  októberben. 2015 novemberében pedig megszületett kisfiunk. Ma egy több mint 6 éves párkapcsolatban élek, van egy gyönyörű szép kisfiam. Egy most már jól működő családi vállalkozást irányítgatok. Megtalált az a munkalehetőség amiben kiteljesedhetek, amiben  folyamatosan fejlődhetek. Ha visszanézem az elmúlt 10 évet ,akkor ez maga a csoda. Erre nem is lehet más szót találni csak azt ,hogy Köszönöm!!!

Miklós


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/teremtos/domains/teremtoszellemikozpont.hu/public_html/wp-content/plugins/easy-testimonials_old/include/lib/gp-testimonial.class.php on line 981

Tűzönjárás tapasztalás

Kedves Mónika és Laci!

Először is köszönöm Nektek azt a sok -sok munkát amit értünk csináltatok a nap folyamán. Áldás Nektek:)

A sorsvarázsló programozó résznél újra és újra a fájdalmat és a hiányt tapasztaltam meg. Nincsenek színek , nincs jó érzés a szülők iránt , nincs semmi ami a jó élethez köt. Az újjászületés pillanata oldótt fel bennem ebből valamennyit .  Bevallani magamnak hogy én pont azokkal az érzésekkel , gondolatokkal élek mint a szüleim , bevallom nem könnyű.  Iszonyú erős elme túlmüködés a szetetet az elfogadás  hiánya , mindd megmutatta magát a napom során.
A tűzönjárás gondolta  ahogy haladtuk afellé , rá kellett döbbenjek hogy miket gondolok magamról a helyzetről azt hogy én képtelen vagyok végig menni a parázson, azt hogy ha tehetném elmenekülnék , azt hogy mi lessz ha leblokkolok és szégyent vallok ott mindenki előtt. Borzalmas volt azt látni hogy fél perc elég ahhoz hogy meginog bennem a hit és a bizalom. A félelem pillanatok alatt rombol ,azt hiszem hogy menni fog ,közben csak hiszek róla valamit és nem tudás van bennem, hogy tudom hogy megcsinálom.Miután sikerült újra magam pánik állapotba hozni , egy vigaszom volt már csak hogy mások sincsenek túlságosan jó állapotba. Hát ez az elmém a túlmüködött állapitában

Kértem az istent csak most még mentse meg az életem , láthatja hogy én képtelen vagyok.      A vágyaink hangos kimondása és Áldás rá gyakorlat nagyon tetszett , igaz nagyon fárasztó volt . Akkor mindenki elmondta az összes vágyam , élet helyzetek , sorsok pörögtek le előttem és akkor a  tényleg minden egy érzés. Mindegy ki beszél , hisz az életem egy - egy szakaszát kéri.
Aztán elérkeztünk a nagy pillanathoz a tűzönjáráshoz. Az elmém félt a szívem a torkomban dobogott , küldtem én az áldást ezerrel másnak , legalább nekik sikerüljön. Micsoda öröm és büszkeség volt látni a sikeres átérőket.Gondoltam megy ez ügyes itt mindenki , de mi van ha mégis csak leblokkolok. Ezzel a szekatúrával és el nem menekült állapotomban következtem én.
Az isteni megmutatta számomra hogy ha mi ketten összefogunk (segítőkkel kiegészitve) akkor elérhető az a csoda ami ott akkor sikerült. Éreztem az erőt a bátorságot elindultam és sikerült!!!!!!! Átjutottam úgy hogy nincs hólyag, nincs égési sérülés. Hú de boldog voltam , nem tudtam sírjak vagy nevessek vagy büszke legyek . Tiszta öröm jött Mónikából , az isten aki bízik bennem...Hálás voltam , és az elmém is ezt mondta na szuper vagy látod menj tovább. Néztem a többieket ,mindenki sikerének örültem.
Arra kértem az elmémet hogy hadjon már békén most persze örül és noszogat és csak azt hajtogattam magamnak hogy alázat a tűzzel ha mégegyszer át szeretnék menni rajta. Pillanatok alatt elszáltam az egómban , hú de tuti vagyok hogy megcsináltam .
Aztán újra neki vágtam, és másodjára is sikerült végig mennem a parázson. Micsoda élmény , mégsem vagyok annyira képtelen mint gondolom??? Büszkeség , öröm , siker , hála érzés röpitett hazáig . Köszönöm, köszönöm, köszönöm .

Az összes embernek is köszönöm akivel részt vettem a folyamaton , rájuk is nagyon büszke vagyok. Áldás rájuk , rátok és énrám

Ui: a depis énem többet mosolyog az elmém meg hajtogatja , nincs lehetetlen.......

Csilla


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/teremtos/domains/teremtoszellemikozpont.hu/public_html/wp-content/plugins/easy-testimonials_old/include/lib/gp-testimonial.class.php on line 981

Az én történetem

Nehéz gyerekkor, megfelelési kényszer, félelem, bűntudat, szülők által beprogramozott hiedelmekkel teli EGÓ, nem sorolom tovább.

Egész addigi életem, amíg a Deekshával nem találkoztam a harcról szólt, harcoltam mindenkivel, de főleg magammal.
Januárjában voltam először egy csakra tisztító és energetizáló programon, ahol először kaptam, és megéreztem a Deeksha szentséges áldását. Ekkor ismertem meg, csodálatos mestereimet: Mónika és Laci személyében.

Akkor még nem sejtettem, hogy az életem gyökeresen megváltozik.
Nagy hatással volt rám az egész program, mintha beszippantott volna egy örvény, ami tele volt kifogyhatatlan szeretet energiával.
Teljesen kicserélődtem. Az életem azóta lépésről, lépésre megváltozott és változik most is. A személyiségem átalakult, sokkal kedvesebb, megértőbb és segítőkészebb lettem. A harcot feladtam, elengedtem. Elfogadtam magam olyanak amilyen vagyok, és megbocsájtottam, hogy ennyi időn át a destruktív gondolataimmal bántottam önmagam. A hála életem részévé vált. Az istenim megadta azt a csodálatos lehetőséget, hogy én is emelhetem embertársaimat, elvégeztem egy felsőoktatási képzést és családi mediátor lettem. A Deeksha által erősödött a hitem, és segített betegségeimből kigyógyulni, a megfelelési kényszeremet letenni.

Öt év után valóra vált egy vágyam eljutottam Indiába. Leírhatatlan csodákban, fantasztikus élményekben, és tapasztalásokban volt részem.
Azóta is rendszeresen járok Deeksha programokra, és nagyon nagyon szeretek ott lenni, minden program után csodák történnek velem.

Hálásan köszönöm mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult ahhoz, hogy megismerhettem a Deeksha gyönyörűséges folyamatait.

Hálásan köszönöm Móninak, Lacinak, Papának önzetlen szeretetét.

Komán Csilla


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/teremtos/domains/teremtoszellemikozpont.hu/public_html/wp-content/plugins/easy-testimonials_old/include/lib/gp-testimonial.class.php on line 981

„Jé! Rendszeresen járok Mónikáék csodálatos, átalakító, gyógyító erejű programjaira!”

2006. április 1-én találkoztam először Mónikáékkal. A depresszióm akkoriban annyira felerősödött, hogy már nem tudtam leplezni nem csak magam, de mások előtt sem. Egy kedves munkatársam javasolta, hogy menjek el Móniék egész napos programjára. Megtettem. Vegyes érzelmekkel éltem meg. Egy részem hallani sem akart spirituális tanításokról, "hunyd be szemeidet" típusú meditációkról. Az első program során igyekeztem magamat folyamatosan győzködni arról, hogy tulajdonképpen jól vagyok, nincs is szükségem erre a programra. Közben nagyon sajnáltam azokat a résztvevőket, akik sírtak. Gondoltam, de jó, hogy nálam azért nincsenek ekkora gondok! Voltak részek, amik megérintettek, tetszettek, de összességében azt éreztem: szép volt, jó volt, köszönöm ennyi!

Hónapokkal később döbbentem rá, hogy: "Jé! Rendszeresen járok Mónikáék csodálatos, átalakító, gyógyító erejű programjaira!" A materialista, fizikain túl lévő minden dologgal kapcsolatban szkeptikus világnézetem kezdett darabokra esni. Gyönyörű programok, emelkedés, mély barátságok szövődése... Durva mélypontok. Szembesülés számos belső igazsággal, egyre nagyobb belső tisztánlátás, ami sokszor fájdalmas tud lenni. Móniék programjai mindig átsegítettek a nehézségeken. Odaadásuk, szeretetük, szakmai felkészültségük nélkül ma nem tartanék ott, ahol. Amit ezúton is újra, meg újra köszönök!

A belső átalakulás eredményeként ma már nagyobb békében vagyok önmagammal, az életet egészen más nézőpontokból tapasztalom, mint akár 10 évvel ezelőtt. Nehézségek vannak, de sokkal könnyebb ezekben a helyzetekben visszatalálni a középpontomba, a belső egyensúly állapotába. Az életem mélyebb értelmet nyert. Már látom, a belső munka nélkül nem volt teljes az életem. Ma már ez életem fő fókusza, ez életem esszenciája. Anno én mentem segítségért, utána már képzésekre jártam, és ma elmondhatom, évek óta, hetente több alkalommal tartok olyan programokat, amelyek a résztvevőket a tudatosságuk emelkedésében segíti. Kívánom, hogy ha egy nap eljutsz Mónikáékhoz, legalább akkora átalakulást tapasztalj az életedben, mint bármelyikünk, akik rendszeresen jártak, járnak hozzájuk! A velük való találkozás sorsfordító lehet számodra!

Timi


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/teremtos/domains/teremtoszellemikozpont.hu/public_html/wp-content/plugins/easy-testimonials_old/include/lib/gp-testimonial.class.php on line 981

Találkozásom a diksával

2006-ban az első csoport programon, amit tartottatok Lacival, részt vettem.
Előtte 15 évig jártam önismereti csoportokba, próbálva megtalálni magam, a célom, vagy bármi értelmét az életemnek. Ez idő alatt haladgattam az önismeretben, de be kellett látnom, hogy megfeneklett a dolog. Mikor pont mélyebb rétegekhez értünk, elfogytak a csoportok és én kezdtem újra egy új csoportban. Ezek a csoportok arra voltak jók, hogy kisebb-nagyobb depressziós hullámokat elcsitítottak bennem.
Ekkor találkoztunk a diksával.
Már az első alkalommal olyan mély tartalmakat mutatott meg, amire addig nem volt rálátásom.
Az azóta eltelt évek folyamán rendeződött a kapcsolatom a szüleimmel.
El tudtam engedni a halottaimat.
Sokkal bátrabb és nyitottabb lettem.
A fizikai egészségem javult.
Idén nyáron egy kényszerű munkahely váltást 2 másodperc szenvedés után vidáman éltem meg.
Sokat változott a magammal való kapcsolatom, bár még mindig tanulgatom pontosan ki is vagyok én, de hónapról hónapra egyre többet látok magamból.
Depresszió helyett elégedett vagyok az életemmel, virágoznak a baráti kapcsolataim és az érzéseim elég nagy százalékban a hála körül forognak.
Egyre erősebb és élőbb a kapcsolatom az istenimmel, néha kérnem sem kell és megkapom, amit épp csak megvágytam :).

Erika


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/teremtos/domains/teremtoszellemikozpont.hu/public_html/wp-content/plugins/easy-testimonials_old/include/lib/gp-testimonial.class.php on line 981

„Csodálatos volt érezni, ahogy Ganésa csak úgy szórja rám áldását”

A teljesség igénye nélkül néhány áldás, amit tegnap átéltem: az ősökről szóló meditációban végre el tudtam engedni a szüleimmel kapcsolatosan betárolt negatív érzéseimet, ami nagyon felszabadító volt. Csodálatos volt érezni, ahogy Ganésa csak úgy szórja rám áldását, az egység meditáció pedig szinte földöntúli élmény volt: végig sokkal világosabbnak érzékeltem a teret az embereket tárgyakat mindent, de amikor felém fordultál minden fénybe borult és egy pillanatra megéreztem a mélységes bölcsesség és szeretet forrását. Még egyszer hálásan köszönöm

O


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/teremtos/domains/teremtoszellemikozpont.hu/public_html/wp-content/plugins/easy-testimonials_old/include/lib/gp-testimonial.class.php on line 981

Teremtő Élet – Élet a Teremtővel

Csodákkal teli napokat Mindenkinek!

Annyira boldog és hálás vagyok, ezt már nem lehet magamban tartani!
Az egymásra épülő hét alkalom, mind külön is döbbenetes változásokat hozott, de most,a hetedik után egy teljesen új valósága érzem magam. Egyszerűen másképp tapasztalom a valóságot mint eddig, szavakkal nem is igazán megfogalmazható, viszont amit el tudok mesélni az a lehetőségek végtelen tárháza, a teremtés egy eddig ismeretlen új dimenziója, ami tökéletesen meghaladja az énem elképzeléseit,világának határait!
Az utolsó alkalmon nagyon bensőséges, meghitt kommunikációban volt részem az Istenimmel. Akkor ott megköszöntem Neki mindent, hisz minden addigi kérésem, vágyam csodás módon teljesült. Hála könnyek közepette feltettem a kérdést,hogy mit is kérhetnék még?...Legnagyobb meglepetésemre teljesen konkrét pontos választ kaptam, két egyértelmű egyszerű mondatban!
Az első így szólt: Kérj három millió forintot.
Hát ezt soha nem gondoltam volna magamról, hogy egy nap majd pénzt kérek az Istenimtől 🙂 főleg ennyit, főleg ilyen konkrét egyszerűséggel.
Hát jelentem, holnap megyünk a párommal Győrbe, ahol az azóta az ölünkbe hullott pályázat második fordulója kapcsán tárgyalunk az ügyintézőnkkel. Mondjam az összeget vagy felesleges? 🙂)))
Közben egy másik pályázati lehetőséget is kaptunk, így minden amit az elkövetkezendő egy-két évre terveztünk az idén útjára is indul!
S ha ez nem lenne elég: a mindennapok része ként tapasztalom ezt a finom tiszta Isteni szeretetet és vezettetést. Jön egy feladat és megjelenik rá az Isteni megoldás. Vagy megjelenik egy vágy egy kosza gondolat és szinte azonnal megjelenik hozzá az út a valóságban. Messze meghaladja mindez azt amit valaha a valósággal azonosított az énem!
Végtelenül hálás vagyok és teljes szívemből kérem, hogy minél többen tapasztalhassuk meg, hogy valójában mint jelent az, amikor engedjük az Isteni Akaratot Teremteni az életünkben!
Köszönöm! Szeretlek Titeket!


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/teremtos/domains/teremtoszellemikozpont.hu/public_html/wp-content/plugins/easy-testimonials_old/include/lib/gp-testimonial.class.php on line 981

Gyökércsakrától a felsőfokú, fizikai szintű teremtésig

Szia Drága Móni!
Most jött el az idő, hogy megosszam Veletek mindazt, ami az elmúlt egy évben történt velem, a rendszeres havi szintű programok és kitartó belső munka hatására.
Ahol most tartok, amit most érzek, és ami a szívemben van: hála, hála, hála! Mindenért!!! Minden jó! Minden úgy jó ahogy van! Minden olyan jól és pontosan össze van rakva! Szerencsésnek érzem magam mindenért!!! ÉLEK!!!!! Ez az Élet! Most élek!!!
Mindez egy évvel ezelőtt közel nem így volt...
Már a Gyökércsakra programon megkaptam az üzenetet az Ősöktől: ÉLJ!!! Na igen...de hogyan??? Senki nem mutatta meg nekem mi az az Élet, és hogyan kell azt élni. Édesapámmal a kapcsolat nulla volt, vagy még annál is rosszabb. Édesanyám pedig kevés volt hogy helyt álljon. Mindig is egyedül éreztem magam, sosem voltunk CSALÁD...legalábbis az én elképzelésemben nem ez a kép arról, hogy mit is jelent családban élni. Az apám, kamaszkori éveimben sokszor bántalmazott fizikailag. Anyu pedig nem állt ki értem. Rengeteg negatív érzést tápláltam ezekben az években. Harag, düh, gyűlölet, utálat. Ezek keserű gyümölcse pedig a 20-as éveimben be is érett sorozatos műtétek, endometriosis formájában. Igazságtalannak éreztem az Életet. Ez nem Élet és nem Család.
A Szakrál és a Napfonat csakránál megtapasztalhattam mindkét szülőm gyermekkorát...Na, hát amit ott láttam és éreztem és átment rajtam mindenre magyarázatot adott. Megértettem miért az van az életemben, ami...és hogy Ők ennyit tudnak - tudtak adni, ez a maximum ami telik Tőlük. A megértés és rálátás által könnyebb lett, de mindez idő, amíg átfordult bennem.
Azt most mondom, minden egyes programon a fókuszom a PÁRKAPCSOLAT teremtése volt.
Tavaly november: Szívcsakra. A meditációból feljött hogy haragszom anyura. Nem hagyom hogy szeressen és közeledjen hozzám. Elzárom magam Tőle, és saját magamat is az anyai szereptől. Ezt követően Móni egyénije után kérnem kellett hogy megtapasztalhassam milyen a szívben élet, a szív útját járni, és ezt követően ahogy nyílik a szív, a hivatás is megmutatkozik...
December - Karácsony - Az én CSODÁM!!!!
13 éve költöztem el a szüleimtől. Soha nem éreztem ez idő alatt hogy meghívjam Őket bármilyen alkalomra is magamhoz, és vendégül lássam Őket...Hát ez tavaly Karácsonykor átíródott! Szívből éreztem, és szívem minden szeretetével készültem a karácsonyi ebéddel és jóleső izgatottsággal vártam hogy megérkezzenek. Meghívtam a testvéremet is a családjával! ÉLETEMBEN AKKOR ELŐSZÖR ÉREZTEM AZT HOGY IGEN!!! CSALÁD VAGYUNK!!!! Megkaptam ezt a csodálatos érzést!!!!
Torokcsakra tapasztalás: megszületésemet követő pár órában megfogadom hogy egyedül leszek és elzárkózom. Az előző életben pedig megtagadtam életutamon a gyógyítást, majd fogadalom: "Nem kötődöm senkihez, mert az fájdalommal jár" Hát nem is csoda, hogy stagnál a párkapcsolat...
Harmadikszem csakra: Egy régi Ősömtől kaptam egy üzenetet, aki egész életét a tanulásnak, tudásvágya kielégítésének szentelte, és csalódott Istenben, mert ha Isten szeretné, nem egyedül öregedett volna meg...De nem szavakkal üzent nekem, hanem tekintetével és saját magával: "KAPCSOLÓDJ! TÁRS KELL!!"
Koronacsakrás utazásomban magányos vagyok. Nem hiszem el hogy Isten létezik, megtagadom, szégyenérzéssel társul kiejtenem a nevét. Nem voltunk EGY-ek. Előző életben Templomos lovagként megtapasztalhattam és valóban éreztem milyen az igazi EGYSÉG-élmény Istennel! Fantasztikus!! Magabiztos, hittel teli voltam! Erős Istenhit! Alázat!
Ez a csodálatos megtapasztalás és érzés méltóképpen megkoronázta a 7 csakraprogramot!!! Hálásan Köszönöm Móni!!!! És a Segítőknek is!!!!
A felsőfokú teremtés szintjein szembesültem azzal hogy nem engedem meg a párkapcsolatot, vagy épp kimenekülök belőle, nem tudtam ÉLNI párkapcsolatban, félek elköteleződni.
Előző életes, generációs, majd anyai oldás után, őszintén kijelentem, még soha nem voltam ilyen jól életemben, mint most!!!!!!
Hatalmas belső és külső átalakulást adott az elmúlt 1 év!!!!
- Párkapcsolatot kértem...Istenim a szüleimmel való kapcsolatot rendezte!!! Ennyire közel soha nem éreztem Őket. Édesapámmal kapcsolatban éreztem belül, hogyan fordul át a gyűlölet szeretetbe a Szellemi szinten való teremtés után! Éreztem, a szeretet terében feloldódik és átalakul minden! Kitágul a tér, amint a szívem szeretetet sugároz, és édesapám is máshogy viszonyul hozzám. És elfogadtam olyannak amilyen. Édesanyámmal szintén áttörés! Életemben először ki tudtam mondani Neki, hogy SZERETEM, ez az Érzelmi szinten való munka után következett be 3 nappal!!! Megköszöntem Neki az Életemet!!! Hogy megszült, életet adott nekem, és hogy mindig is szeretett,
csak én zártam el magam ettől.
- Boldog vagyok párkapcsolat nélkül! Régebben mindig a párkapcsolattól gondoltam és vártam a boldogságot. Viszont az energiáját érzem a térben!
- Elfogadás van magammal magamban az életemmel a munkahelyemmel, MINDENNEL!!!
- Amit az elején is leírtam, MINDEN ÚGY JÓ AHOGY VAN!!!! Ezt a csodálatos állapotot élvezem 2 hónapja!!!! Jóval magasabban rezgek mint eddig. Ha vissza is esek, rövid idő alatt, míg megtapasztalom amit lent meg kell, újra visszakerülök a béke és nyugalom csodálatos és teljes állapotába.
- A belső átalakulás külső változást is hozott, omlanak a belső falak, fogynak a kilók, tudatos táplálkozás, belső munka és sport, valamint megbékélés az életemmel és a múltammal. Közelebb tudok engedni magamhoz. Főleg a szüleimet.
Ami a szívemben van, az a HÁLA, HÁLA, HÁLA!!! Béke van, öröm és teljesség magamban. Isteni vezettetés!! Emberek válnak le, akik már nem szolgálják utamat, és jönnek az új ismeretségek, kapcsolatok hasonló és megegyező rezgéssel!!!!
Hatalmas köszönettel tartozom Drága Móni, az elmúlt egy évért, és természetesen a korábbi évekért is!!!!! Nélkületek nem tarthatnék itt, ahol tartok.
A hála érzése zubog a szívemben!!!
És van folytatás...!!!! Amit egy következő levélben fogok megírni hamarosan...ez már egy következő fejezete az Életemnek...
Szívből köszönök Nektek mindent!!!!

Eszti


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/teremtos/domains/teremtoszellemikozpont.hu/public_html/wp-content/plugins/easy-testimonials_old/include/lib/gp-testimonial.class.php on line 981

Mint egy fuldokló, úgy érkeztem…

 Egy kedves ismerősöm ajánlotta Nekem a Mónikát, hogy menjek el egy kurzusára, mert rám férne.

Akkoriban olyan rossz lelkiállapotban voltam, hogy energetikai értelemben már alig vonszoltam a magam.

 Egy nagyon csúnya válás közben érkeztem. A válás következményeként egy hajléknak szinte nem nevezhető otthonban éltem, minden alapvető szükséglet kielégítésére szolgáló feltétel nélkül.

 A ház egy építési terület volt, víz, villany, fűtés nélkül. A wc is csak egy udvari tákolmány volt. Nem volt könnyű élethelyzet! Ezt a dolgot még tetézte az, hogy az exemtől bíróságilag fenyegetve

 voltam, egészen a nincstelenségig üldöztetve. A tárgyalóteremben sajnos pártatlanság nélkül zajlottak az események, az exem javára. Ezt a tényt felismerve, a helyzetem még ijesztőbbé vált mint az egyébként lett volna. Az idegeim olyan szinten sérülté váltak, hogy nem volt se éjjelem se nappalom, csak az aggodalom. Éjszakánként patakokban izzadtam az idegtől. Különféle apró rángatózás volt tapasztalható a végtagjaimon. A memóriám komoly szinten sérült. Több esetben a bor volt a vigaszom, általa legalább kicsit mentesültem a zord valóság fogságából. A másik ilyen vigaszom a cigaretta volt, amit lánc jelleggel szívtam, egymást követően 5-6 szálat egyszerre. A bőröm színe szürkült lett. A testem eltorzította magát a mintegy 12 kg súlyfelesleggel, amit védőpajzsként növesztett maga köré, a külvilággal szemben.(Enni nem tudtam, így a szervezet által visszatartott vízmennyiségből jött a többlet súly)  Ebben az időszakban, többször felmerült bennem, hogy a lelkem feladja, mert már nem bírja a ránehezedő nyomást ……

 Na ekkor, ebben az állapotban toppantam be Mónika egyik kurzusára.

 Emlékszem a Platanus Hotelbe mentem. Már szinte a cél közelében jártam, amikor  egy másik autó úgy belém szaladt, hogy összetörte a kocsim oldalát és hátulját. A nyomorult helyzetem ezáltal még fokozódott. Úgy döntöttem, nem kell biztos mennem arra a kurzusra,.... sírni akarok, sajnálni magam……így elindultam hazafelé. Majd történt valami, és irányt váltottam. Lesz, ami lesz  alapon mennem kell,

 meg kell néznem mi történik ott azon a helyen, és ki is az a Mónika akit olyan nagyon ajánlottak, és vajon mit tud segíteni nekem.

 Késve érkeztem. Ami plusz tetézte a kellemetlen érkezést, hogy pont egy belső munka közepén toppantam be. Szégyenkezve leroskadtam egy hátsó szabad székre. Elérkezett a szünet és a mellettem ülő kedves Úr szeletelt almával kínált. Nekem nem volt semmi ennivalóm, hiszen a karambol miatt elvesztettem a beszerzésre szánt időt. Nagyon finom volt az alma, és nagyon jól esett az a figyelmesség, amivel az idegen Úr illetett.Bearanyozta a napom! A nap végén az új barátom elkérte az email címemet, és pár napon belül írt is, ahogy azt ígérte. Elküldte nekem a következő tanfolyami témákat és időpontokat. A következő alkalom Dunaharasztiba volt. Ahogy megérkeztem itt már tudtam, hogy „haza jöttem”, annak ellenére, hogy a kedves barátomon kívül nem ismertem senkit. Feltűnt azonban, hogy az én kedves barátom, nagyon aktívan részt vesz a szervező

 munkában, és mindenki puszival és öleléssel fordul felé. Ekkor tudtam meg, hogy az én jótevőm a Mónika Apukája  J J JÍgy, ezen az irományon keresztül is Áldom Őt a kedvességéért, hogy „felkarolt” engem. Neki köszönhetően kezdtem rendszeresen a csoportba járni, melynek hatására az életem különböző területein rendeződés, tisztulás lett tapasztalható. Egy meditáció során láttam, ahogy a bírósági tárgyalóterembe betör az Isteni fény. A gyűlölködést pedig felváltja a békesség. Nagyon valóságosnak tűnt, és nagyon megnyugtatóan hatott rám ez a meditációs élmény. Másfél hónap elteltével, a fény a valóságban is megjelent a tárgyalóterem falai között, és számomra is kedvezően zárult le az évek óta húzódó ügy.  A házat sikerült befejeznem, és minden megvan benne, amire vágytam.

 Aztán pedig beköszöntött a szerelem J   Most éppen, a munkám van soron…… J

 Csodálatos dolgok történnek velem!

 Hála Nektek

Diko


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/teremtos/domains/teremtoszellemikozpont.hu/public_html/wp-content/plugins/easy-testimonials_old/include/lib/gp-testimonial.class.php on line 981

Teremtő programok egyik tapasztalása

Hónapokig vártam még eljutottam a teremtő programodra.
Ha hozzád megyek,mindig tudom,hogy jó helyen leszek és hatalmas ajándékot ad az életemhez a nálad folytatott belső munka.
Most is így volt.A Teremtő programok első és második részén vettem részt.Mindig mélyen belemegyek a folyamatokba.
A feladott házi feladatokat is naponta végeztem a program után.Az egyik vágyam az volt,hogy végre rendbe jöjjenek a pénzügyeim.Nagyon régóta küzdöttem pénzügyi problémákkal,hiába dolgoztam jobbnál jobb munkahelyeken,sosem volt pénzem.Kölcsönökből éltünk sokszor.
Tavasszal elkezdtem egy új munkahelyen dolgozni,hátha itt rendbe jönnek a pénzügyek.Nagyon izgultam hogy jól menjen az új "vállalkozásom".Persze így még annyi pénzem sem volt,mint amúgy.
A programodra is nehezen sikerült összekaparnom a pénzt.
A 2. program után két héttel,mintha kinyílt volna valami,ami eddig zárva volt:elkezdtem hinni,hogy megérdemlem a pénzt.
Ahogy erősödött ez bennem,elkezdtek áramolni hozzám az ügyfelek ,a kapcsolatok és a telefonhívások.Gyógyultak a kapcsolataim.Nem tudtam hova kapjam a fejem...Szép lassan elkezdtem visszafizetni az évek óta felhalmozódott tartozásokat.Egészséges,finom ételeket tudok venni.A fiamnak meg tudom venni,amit szeretnék,sőt magamnak is...mindez sajnos sokszor  nem sikerült az utóbbi időkben...és még sorolhatnám.
Nem tudom leírni mennyire hálás vagyok az Istenimnek és Nektek is!
Ahogy ezt írom,potyog a könnyem.
Nagyon szépen köszönöm!

Kata

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás