„Jé! Rendszeresen járok Mónikáék csodálatos, átalakító, gyógyító erejű programjaira!”

2006. április 1-én találkoztam először Mónikáékkal. A depresszióm akkoriban annyira felerősödött, hogy már nem tudtam leplezni nem csak magam, de mások előtt sem. Egy kedves munkatársam javasolta, hogy menjek el Móniék egész napos programjára. Megtettem. Vegyes érzelmekkel éltem meg. Egy részem hallani sem akart spirituális tanításokról, „hunyd be szemeidet” típusú meditációkról. Az első program során igyekeztem magamat folyamatosan győzködni arról, hogy tulajdonképpen jól vagyok, nincs is szükségem erre a programra. Közben nagyon sajnáltam azokat a résztvevőket, akik sírtak. Gondoltam, de jó, hogy nálam azért nincsenek ekkora gondok! Voltak részek, amik megérintettek, tetszettek, de összességében azt éreztem: szép volt, jó volt, köszönöm ennyi!

Hónapokkal később döbbentem rá, hogy: „Jé! Rendszeresen járok Mónikáék csodálatos, átalakító, gyógyító erejű programjaira!” A materialista, fizikain túl lévő minden dologgal kapcsolatban szkeptikus világnézetem kezdett darabokra esni. Gyönyörű programok, emelkedés, mély barátságok szövődése… Durva mélypontok. Szembesülés számos belső igazsággal, egyre nagyobb belső tisztánlátás, ami sokszor fájdalmas tud lenni. Móniék programjai mindig átsegítettek a nehézségeken. Odaadásuk, szeretetük, szakmai felkészültségük nélkül ma nem tartanék ott, ahol. Amit ezúton is újra, meg újra köszönök!

A belső átalakulás eredményeként ma már nagyobb békében vagyok önmagammal, az életet egészen más nézőpontokból tapasztalom, mint akár 10 évvel ezelőtt. Nehézségek vannak, de sokkal könnyebb ezekben a helyzetekben visszatalálni a középpontomba, a belső egyensúly állapotába. Az életem mélyebb értelmet nyert. Már látom, a belső munka nélkül nem volt teljes az életem. Ma már ez életem fő fókusza, ez életem esszenciája. Anno én mentem segítségért, utána már képzésekre jártam, és ma elmondhatom, évek óta, hetente több alkalommal tartok olyan programokat, amelyek a résztvevőket a tudatosságuk emelkedésében segíti. Kívánom, hogy ha egy nap eljutsz Mónikáékhoz, legalább akkora átalakulást tapasztalj az életedben, mint bármelyikünk, akik rendszeresen jártak, járnak hozzájuk! A velük való találkozás sorsfordító lehet számodra!