Gyökércsakrától a felsőfokú, fizikai szintű teremtésig
Szia Drága Móni!
Most jött el az idő, hogy megosszam Veletek mindazt, ami az elmúlt egy évben történt velem, a rendszeres havi szintű programok és kitartó belső munka hatására.
Ahol most tartok, amit most érzek, és ami a szívemben van: hála, hála, hála! Mindenért!!! Minden jó! Minden úgy jó ahogy van! Minden olyan jól és pontosan össze van rakva! Szerencsésnek érzem magam mindenért!!! ÉLEK!!!!! Ez az Élet! Most élek!!!
Mindez egy évvel ezelőtt közel nem így volt…
Már a Gyökércsakra programon megkaptam az üzenetet az Ősöktől: ÉLJ!!! Na igen…de hogyan??? Senki nem mutatta meg nekem mi az az Élet, és hogyan kell azt élni. Édesapámmal a kapcsolat nulla volt, vagy még annál is rosszabb. Édesanyám pedig kevés volt hogy helyt álljon. Mindig is egyedül éreztem magam, sosem voltunk CSALÁD…legalábbis az én elképzelésemben nem ez a kép arról, hogy mit is jelent családban élni. Az apám, kamaszkori éveimben sokszor bántalmazott fizikailag. Anyu pedig nem állt ki értem. Rengeteg negatív érzést tápláltam ezekben az években. Harag, düh, gyűlölet, utálat. Ezek keserű gyümölcse pedig a 20-as éveimben be is érett sorozatos műtétek, endometriosis formájában. Igazságtalannak éreztem az Életet. Ez nem Élet és nem Család.
A Szakrál és a Napfonat csakránál megtapasztalhattam mindkét szülőm gyermekkorát…Na, hát amit ott láttam és éreztem és átment rajtam mindenre magyarázatot adott. Megértettem miért az van az életemben, ami…és hogy Ők ennyit tudnak – tudtak adni, ez a maximum ami telik Tőlük. A megértés és rálátás által könnyebb lett, de mindez idő, amíg átfordult bennem.
Azt most mondom, minden egyes programon a fókuszom a PÁRKAPCSOLAT teremtése volt.
Tavaly november: Szívcsakra. A meditációból feljött hogy haragszom anyura. Nem hagyom hogy szeressen és közeledjen hozzám. Elzárom magam Tőle, és saját magamat is az anyai szereptől. Ezt követően Móni egyénije után kérnem kellett hogy megtapasztalhassam milyen a szívben élet, a szív útját járni, és ezt követően ahogy nyílik a szív, a hivatás is megmutatkozik…
December – Karácsony – Az én CSODÁM!!!!
13 éve költöztem el a szüleimtől. Soha nem éreztem ez idő alatt hogy meghívjam Őket bármilyen alkalomra is magamhoz, és vendégül lássam Őket…Hát ez tavaly Karácsonykor átíródott! Szívből éreztem, és szívem minden szeretetével készültem a karácsonyi ebéddel és jóleső izgatottsággal vártam hogy megérkezzenek. Meghívtam a testvéremet is a családjával! ÉLETEMBEN AKKOR ELŐSZÖR ÉREZTEM AZT HOGY IGEN!!! CSALÁD VAGYUNK!!!! Megkaptam ezt a csodálatos érzést!!!!
Torokcsakra tapasztalás: megszületésemet követő pár órában megfogadom hogy egyedül leszek és elzárkózom. Az előző életben pedig megtagadtam életutamon a gyógyítást, majd fogadalom: „Nem kötődöm senkihez, mert az fájdalommal jár” Hát nem is csoda, hogy stagnál a párkapcsolat…
Harmadikszem csakra: Egy régi Ősömtől kaptam egy üzenetet, aki egész életét a tanulásnak, tudásvágya kielégítésének szentelte, és csalódott Istenben, mert ha Isten szeretné, nem egyedül öregedett volna meg…De nem szavakkal üzent nekem, hanem tekintetével és saját magával: „KAPCSOLÓDJ! TÁRS KELL!!”
Koronacsakrás utazásomban magányos vagyok. Nem hiszem el hogy Isten létezik, megtagadom, szégyenérzéssel társul kiejtenem a nevét. Nem voltunk EGY-ek. Előző életben Templomos lovagként megtapasztalhattam és valóban éreztem milyen az igazi EGYSÉG-élmény Istennel! Fantasztikus!! Magabiztos, hittel teli voltam! Erős Istenhit! Alázat!
Ez a csodálatos megtapasztalás és érzés méltóképpen megkoronázta a 7 csakraprogramot!!! Hálásan Köszönöm Móni!!!! És a Segítőknek is!!!!
A felsőfokú teremtés szintjein szembesültem azzal hogy nem engedem meg a párkapcsolatot, vagy épp kimenekülök belőle, nem tudtam ÉLNI párkapcsolatban, félek elköteleződni.
Előző életes, generációs, majd anyai oldás után, őszintén kijelentem, még soha nem voltam ilyen jól életemben, mint most!!!!!!
Hatalmas belső és külső átalakulást adott az elmúlt 1 év!!!!
– Párkapcsolatot kértem…Istenim a szüleimmel való kapcsolatot rendezte!!! Ennyire közel soha nem éreztem Őket. Édesapámmal kapcsolatban éreztem belül, hogyan fordul át a gyűlölet szeretetbe a Szellemi szinten való teremtés után! Éreztem, a szeretet terében feloldódik és átalakul minden! Kitágul a tér, amint a szívem szeretetet sugároz, és édesapám is máshogy viszonyul hozzám. És elfogadtam olyannak amilyen. Édesanyámmal szintén áttörés! Életemben először ki tudtam mondani Neki, hogy SZERETEM, ez az Érzelmi szinten való munka után következett be 3 nappal!!! Megköszöntem Neki az Életemet!!! Hogy megszült, életet adott nekem, és hogy mindig is szeretett,
csak én zártam el magam ettől.
– Boldog vagyok párkapcsolat nélkül! Régebben mindig a párkapcsolattól gondoltam és vártam a boldogságot. Viszont az energiáját érzem a térben!
– Elfogadás van magammal magamban az életemmel a munkahelyemmel, MINDENNEL!!!
– Amit az elején is leírtam, MINDEN ÚGY JÓ AHOGY VAN!!!! Ezt a csodálatos állapotot élvezem 2 hónapja!!!! Jóval magasabban rezgek mint eddig. Ha vissza is esek, rövid idő alatt, míg megtapasztalom amit lent meg kell, újra visszakerülök a béke és nyugalom csodálatos és teljes állapotába.
– A belső átalakulás külső változást is hozott, omlanak a belső falak, fogynak a kilók, tudatos táplálkozás, belső munka és sport, valamint megbékélés az életemmel és a múltammal. Közelebb tudok engedni magamhoz. Főleg a szüleimet.
Ami a szívemben van, az a HÁLA, HÁLA, HÁLA!!! Béke van, öröm és teljesség magamban. Isteni vezettetés!! Emberek válnak le, akik már nem szolgálják utamat, és jönnek az új ismeretségek, kapcsolatok hasonló és megegyező rezgéssel!!!!
Hatalmas köszönettel tartozom Drága Móni, az elmúlt egy évért, és természetesen a korábbi évekért is!!!!! Nélkületek nem tarthatnék itt, ahol tartok.
A hála érzése zubog a szívemben!!!
És van folytatás…!!!! Amit egy következő levélben fogok megírni hamarosan…ez már egy következő fejezete az Életemnek…
Szívből köszönök Nektek mindent!!!!