Az én történetem

Nehéz gyerekkor, megfelelési kényszer, félelem, bűntudat, szülők által beprogramozott hiedelmekkel teli EGÓ, nem sorolom tovább.

Egész addigi életem, amíg a Deekshával nem találkoztam a harcról szólt, harcoltam mindenkivel, de főleg magammal.
Januárjában voltam először egy csakra tisztító és energetizáló programon, ahol először kaptam, és megéreztem a Deeksha szentséges áldását. Ekkor ismertem meg, csodálatos mestereimet: Mónika és Laci személyében.

Akkor még nem sejtettem, hogy az életem gyökeresen megváltozik.
Nagy hatással volt rám az egész program, mintha beszippantott volna egy örvény, ami tele volt kifogyhatatlan szeretet energiával.
Teljesen kicserélődtem. Az életem azóta lépésről, lépésre megváltozott és változik most is. A személyiségem átalakult, sokkal kedvesebb, megértőbb és segítőkészebb lettem. A harcot feladtam, elengedtem. Elfogadtam magam olyanak amilyen vagyok, és megbocsájtottam, hogy ennyi időn át a destruktív gondolataimmal bántottam önmagam. A hála életem részévé vált. Az istenim megadta azt a csodálatos lehetőséget, hogy én is emelhetem embertársaimat, elvégeztem egy felsőoktatási képzést és családi mediátor lettem. A Deeksha által erősödött a hitem, és segített betegségeimből kigyógyulni, a megfelelési kényszeremet letenni.

Öt év után valóra vált egy vágyam eljutottam Indiába. Leírhatatlan csodákban, fantasztikus élményekben, és tapasztalásokban volt részem.
Azóta is rendszeresen járok Deeksha programokra, és nagyon nagyon szeretek ott lenni, minden program után csodák történnek velem.

Hálásan köszönöm mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult ahhoz, hogy megismerhettem a Deeksha gyönyörűséges folyamatait.

Hálásan köszönöm Móninak, Lacinak, Papának önzetlen szeretetét.