Mottó: “Fordítsd az arcod a nap felé és minden árnyék mögéd kerül!”

VÁLASZD A FÉNYT!!

               a magasabb tudatosság elérésének és fenntartásának kulcsai
    programsorozat április 13-án és/vagy 14-én, két magas tudatosságú
                    exszerzetessel, Arpithaval és Ananyaval!!
Egy rendkívüli lehetőségre hívlak Benneteket, mely során igazán tapasztalatból tanító, beavatott exszerzetesek osztják meg tapasztalataikat, vezetnek Bennünket, adnak beavatást és áldást, olyan témában, mely mindennapi életük szerves része 25 éve.
 
Olyan tudást, kulcsokat, tapasztalatokat, gyakorlatokat kapunk, melyek abban segítenek, hogy a rohanó életünkben képesek legyünk elérni, megtartani és tudatosan fenntartani magas tudatosságot, melyről mint tudjuk meghatározza az életünk minőségét, a magunkhoz vonzott lehetőségeket, kapcsolatokat, megoldásokat.
 
Minél magasabb tudatossági szinten éljük az életünket, annál több lehetetlen válik lehetővé, annál több béke, harmónia, nyugalom, öröm, energia áramlik a mindennapokba, annál több csoda tud megtörténni velünk.
 
A Válaszd a Fényt programsorozat lehorgonyoz minket mély hitben és szeretetben, segít, hogy újra és újra azokat a döntéseket hozzuk meg, úgy válasszunk, hogy egyre közelebb kerüljünk a Fényhez. Összekapcsol minket azzal a tudatállapottal, melyben  a hitünk, a biztonságunk Istenben gyökeredzik, Fény központú és nem függ a külső, mindig változó, körülményektől.
 
Minél sűrűbben tudjuk a lényünket –bármi történjék is- a Fény felé fordítani, annál könnyebben és örömtelibben hajózunk át az életünk óceánján és annál inkább válunk világító toronnyá mások életében.
 
A két tapasztalt szerzetestől kapunk szellemi, érzelmi, mentális és praktikus segítséget, hogy mindez szerves részévé váljon az életünknek.
A programsorozat 2 napos, de lehetséges résztvenni 1 napon is. / szombat, vagy vasárnap /
A helyszín: Dunaharaszti, Teremtő Szellemi központ, telekocsik indulnak az egész országból
– további infó erről: erika.kuti@gmail.com,
A központ mérete miatt a férőhely korlátozott!!!!!  /az előleg beérkezése foglalja a helyet /
A PROGRAM – SZOMBAT:

10:00-13:00: Első kulcs: VÉDELEM/BIZTONSÁG, GYÓGYULÁS, MEGSZABADULÁS: Az első kulcs egy olyan tér megteremtése, ahol önmagunk lehetünk, anélkül, hogy megítélnének, vagy megítélnénk önmagunkat. Védettnek érezzük magunkat kívül és belül, talán mint édesanyánk méhében. Onnan tapasztaljuk meg a megkötő, leláncoló, spirális minták oldódását, gyógyulását. Ebből a gyógyult tudatállapotból emelkedik ki az a megszabadulás tudatosság, mely hitben gyökeredzik és lehetővé válik a Fény felé való elmozdulás.
Erős védő, oldó és megszabadító szertartásnak lehetünk megtapasztalói, gyönyörű folyamat részesei. Isteni védelem alá kerülünk, összekapcsolódva ezen Isteni aspektussal, megtanulunk egy olyan gyakorlatot is, melyet a mindennapokban használhatunk, amikor védtelennek érezzük magunkat.
Arpitha személyre szabott, érintéssel átadott áldása, Ananya különleges energia mezeje, minden resztvevő alapjait elhelyezi és teret teremt a következő kulcsok befogadásához.
13:00- 14:00: EBÉDSZÜNET

14:00-17:00: Második kulcs: LEVÁLÁS, ELENGEDÉS, SZABADSÁG, ELFOGADÁS: A hit által, mely önmagunk meggyógyítása után emelkedik ki, összekapcsolódunk az univerzummal, melynek mindannyian részei vagyunk.
Ebben a tudatállapotban feloldódik a sóvárgás, a ragaszkodás : leválunk, elengedünk, hiszen tudatába kerülünk az élet valódi természetének, az élet és a dolgok egymástó függő kiemelkedéseinek, megjelenésének. Amikor igazán megtapasztaljuk ezt, minden ragaszkodás és ítélkezés, megítélés eltűnik.
Igazi szabadságot tapasztalunk, és az elfogadását, annak, ami van. Akkor élünk igazán, amikor az élet áramlásának teljes elfogadásában vagyunk.
Gyönyörű meditáció, gyakorlat, különleges átadás és beavatás várja a résztvevőket ebben a programrészben, melyek hatására megtapasztaljuk ezeket a kulcsokat és megtanuljuk, hogyan segíthetünk magunknak, amikor kiesünk ezen kegyelmi állapotból.
17:30-18:30: SATSANG: Itt lehetőség lesz néhány kérdést feltenni, majd egyéni, személyes problémákat megvitatni Arpithaval és Ananya-val /online/is. 2 tolmács fog dolgozni azon, hogy mindenki tölthessen néhány percet személyesen valamelyik magas tudatosságú tanítóval. Mivel a csoport létszáma korlátozott, /helyszín férőhely korlát miatt /, mindenkire jut kis személyes idő, áldást, segítséget kérni, vagy csak kérdezni, esetleg néhány szót váltani a vendégeinkkel.
A PROGRAM – VASÁRNAP:

10:00-13:00: Harmadik kulcs: ERŐ, FELELŐSSÉG, EGYÜTTÉRZÉS, BÖLCSESSÉG: A legnagyobb téves koncepció a leválásról, a ragaszkodás elengedéséről, hogy általa gyengévé válunk, erőtlenné és feladjuk az életet.
Ha igazán meg akarjuk tapasztalni a bennünk rejlő erőt, azt a tudatállapotot kell elérnünk, ahol 100 évre előre tervezünk, de hajlandóak vagyunk meghalni másnap.
Ebből az állapotból születik meg a cselekvő, aki képes felelősséget vállalni azért, amit akar. Az a felelősségteljes ember, aki összhangban van a benne rejlő erővel, saját belső erejével, megtelik együttérzéssel és bölcsességgel.
Ebben a programrészben, ezen minőségek aktiválódnak, mély gyakorlatok, különleges átadások által. Arpitha és Ananya kiterjesztett tudatossága lenyomatot hagy a fizikai agyunkon és megtörténnek azok a sajtszintű és neurobiológiai változások, melyek elősegítik a harmadik kulcs minőségeinek beépülését az életünkbe.
13:00- 14:00: EBÉDSZÜNET
14:00-17:00: Negyedik kulcs: HIT, TISZTELET, SZERETET, HÁLA, A LEHETETLEN LEHETŐVÉ TÉTELE, CSODÁK: Miután szabaddá váltunk a megbilincselő spirális mintáktól és utat engedtünk a szabadságnak és szeretetnek, felismerjük az élet összekapcsoltságát és a hála életmóddá válik.
Az Istenibe vetett hit természetes eredménye ennek az életmódnak. Ekkor már hozzáférünk ahhoz a  határtalan erőhöz, energiához, mellyel megvalósíthatjuk azt, amit szeretnénk az életünkben. A varázslat és a csodák a mindennapjaink részeivé válnak.
Megnyílik a tudatosság határtalan tere, ahol minden kérdésre megjelenik a válasz, minden helyzetre az útmutatás, misztikus felismerések, összefüggések emelkednek ki, ahol túlszárnyaljuk a kicsi én bekorlátozott valóságát, az elme fátyla mögé tekinthetünk és összekapcsolódhatunk azzal a határtalan, korlátlan létezővel, akik valójában vagyunk.
Az utolsó rész fókusza, a jól felépített első 3 folyamat után, bevezetni minket ebbe a valóságba, ebbe az összekapcsolódásba, ebbe a tiszta, határtalan Fény Térbe.
17:30-18:30: SATSANG: Itt lehetőség lesz néhány kérdést feltenni, majd egyéni, személyes problémákat megvitatni Arpithaval és Ananya-val is. 2 tolmács fog dolgozni azon, hogy mindenki tölthessen néhány percet személyesen valamelyik magas tudatosságú tanítóval. Mivel a csoport létszáma korlátozott, /helyszín férőhely korlát miatt /, mindenkire jut kis személyes idő, áldást, segítséget kérni, vagy csak kérdezni, esetleg néhány szót váltani a vendégeinkkel.
A program:
időpontja: április 13–14 /szombat, vasárnap /  Lehetséges résztvenni  csupán 1 napon is!!
helyszíne: Dunaharaszti,Teremtő Szellemi Központ, / telekocsik az ország minden részéből indulnak, ha van hely nálad, vagy fuvarra van szükséged erika.kuti@gmail.com
hozzájárulás: 24 000ft/ teljes hétvége, vagy 14 000ft / nap, KORLÁTOZOTT FÉRŐHELY!!!  / jelentkezéserika.kuti@gmail.com   / előleg utalással tudod foglalni a helyedet!!  előleg: 2 napra: 20 000ft, 1 napra 10 000ft,
ONLINE CSATLAKOZÁS LEHETSÉGES!!
A program angol nyelven zajlik, magyar tolmácsolással
Nagy szeretettel várunk Benneteket,
Arpitha, Ananya, Mónika és a Segítők
Egy gyönyörű programra hívlak Benneteket, melyben ismét találkozhatunk Arpithajivel, a Swadharma program nagysikerű vendégével és zoom rendszeren bekapcsolódik Ananyaji, nagyon magas tudatállapotban élő exszerzetes és Egység Lény.
Egyik vendégünk Arpithaji, aki 14 éves korában csatlakozott az Egység Jelenséghez és Sri Bhagavan szerzetesrendjéhez. 15 évet töltött Sri Bhagavan mellett szerzetesként, mély szeretet, tisztelet és közeli barátság fűzte az Avatárhoz. Nagyon magas tudatossági szintjével sok százezer ember életére volt hatással. Szeretet és öröm állapotába segítette a hozzá fordulókat.
Misztikus állapotok sokaságát tapasztalta, tér és időnélküli dimenziókat élt meg, a határtalan tudatosság, kitágult tudatállapotának ismerője, Egység Lénynek felkért szerzetes.
Magyarország, Svájc és Korea felelős szerzeteseként is dolgozott, majd a One World Academy tanítója volt 5 éven át. Immár 4 éve önálló spirituális tanító, aki megosztja bölcsességét, tudását, tapasztalatait és tudatállapotát a hozzá kapcsolódókkal.
Tisztánlátása, kedvessége, őszintesége és barátságossága sokunkat magával ragadott az Egység Jelenségben 2008-2009-ben. Mindig számíthattunk rá, bölcs tanácsaival, jelenlétével utat mutatott, közvetlenségével megérintette a szívünket, magas tudatállapotával, pillanatok alatt kiemelt bárkit a szenvedés állapotából.
Másik vendégünk, Ananyaji szintén Sri Bhagavan szerzetesrendjének tagja volt 23 éven át. Nagyon magas tudatállapotú ember, aki 18 éven keresztül élt az Istenivel való Egység állapotában és Egység Lényként sok 100 000 embert segített hozzá emelkedéshez, az Istenivel való kapcsolathoz, felébredéshez, magas tudatállapotok megtapasztalásához, vágyaik megvalósulásához. Közel 5 éven át nem beszélt, mély meditációs állapotban létezett.
Az egyetlen fehér nő, akit Sri Bhagavan szerzetesként befogadott a rendbe és az egyetlen fehér nő, aki Egység Lényként szolgálta az Egység Jelenséget.
Ő is csatlakozik a programunkhoz zoom rendszeren keresztül, áldásával segíti a folyamatokat, Jelenlétének kiterjesztésével emeli a résztvevők tudatosságát, válaszol kérdésekre és egy különleges beavatást is ad a résztvevőknek.
Share This

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás