FEBRUÁR 25-26, ÚJ FÉNY KAPCSOLAT CSOPORT INDUL!!
– 30 év tanulmányai, tapasztalatai, gyakorlatai,
– élő, működő, teremtő Fény Kapcsolat kialakítása, erősítése, mélyítése,
– minden héten ingyenes online tanítás, gyakorlás, közös emelkedés, utánkövetés,
– egy fantasztikus közösség támogató, segítő erejében, napi meditációs gyakorlatok,
– hatalmas fejlődés, emelkedés minden életterületen,
– kis csoportban történő egyénreszabott figyelem, egyéni mentoring.
ZOLI
Nagyon köszönöm ezt az évet mindenkinek. Mély hála van a szívemben Mónika és Laci felé, mert az elmúlt 15 év legmeghatározóbb programját raktátok össze. Folyamatosan végig követtem az összes programot amit csak tartottatok, de ez a legsorsfordítóbb program az életemben. Örökké hálás leszek azokért az ajándékokért amit a programok adtak, a legmeghatározóbb az Istenim megnyilvánulása felém, hogy itt van a szívem a szentélyében, amit együtt építettünk, hogy folyamatosan kommunikálunk, hogy érzem velem van mindig. Ezek leírhatatlan és felfoghatatlan élmények. Nagyon köszönöm. ❤️❤️??Az a rengeteg élmény, fejlődés, csúcstapasztalás, Ananda állapot, felismerés, kapcsolódás, tisztulás amit a csoportok energiájának köszönhetek. A szívem minden szeretetével kívánok mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt. Szeretlek Titeket Fényesek!
TÜNDI
Ami mostanában történt, történik velem, és az elmúlt egy évben, amióta Mónikáékkal elkezdtem a Fénykapcsolatot… egyszerűen csoda, csoda csoda….
Onnan indultam, ahol a pokolban is cincognak az egerek… és keresik a kiutat, ha egyáltalán ki tudnak onnan jönni… és most ahol tartok… a Fényben, a csodák birodalmában vagyok.
Hihetetlen az a változás, és belső utazás ami ebben az egy évben megtörtént velem. És a legfőbb kiváltság, az az, hogy itthon is meg tudom már élni azokat az állapotokat, sőt bárhol jöttömben, jártamban, helytől, tértől függetlenül, amiket kezdetben Mónikáéknál sikerült megélnem az utóbbi időkben. Amit a csodás kapcsolódások által, a szentélyben, a végtelen szeretet, hála, hogy majd szétpattan a mellkasom, és ez az utam már látom… amit semmi földi halandó nem tud felülírni.
Most ahogy írom e sorokat, valamint ébredésem óta egy olyan gyönyörű, emelkedett, hála és szeretettel teli állapotban vagyok, hogy komolyan azt érzem mindjárt elszállok, berúgtam, szédülök, szétpattan a mellkasom, érintések fizikai szinten, amit az Istenimtől, az én Drága Antaryaminomtól kapok folyamatosan…
Egy olyan hála érzéssel indult a reggelem, hogy a könnyeim potyogtak, majd olyan szeretettel teli érzésben vagyok, mintha folyamatosan orgazmusom lenne, (már bocsánat, de így van) az agyamat mindjárt eldobom, érzem az Istenim érintését, a fejemen, a testemen… itt van velem.
Ezt a fantasztikus állapotot kapom én ajándékban… hihetetlen.
Amikor a karácsony közeledett, nehéz szívvel gondoltam erre az ünnepre, sok év tapasztalatai a keserűség, a mellőzöttség, a szeretethiány, a gyökértelenség, az ami, ott volt velem, amikor már anya lettem, akkor a gyerekeim ezt olykor tudták csillapítani,de az én gyermeki énemnek, valami már talán 30-40 éve nagyon hiányzik.
Kértem az én Drága Istenimet, hogy segítsen nekem ezeket az érzéseket felülírni, és a szeretet, béke, és öröm töltse be a szívemet idén Karácsonykor… És az én Istenim… ennek százszorosát adja nekem… Az elmúlt napokban annyi ajándékot kaptam, amire csak így ámulok:
Az idei évem, a legjobban sikerült évem a munkában.
December 22-én realizálódótt az év egyik legjobb üzleti lehetősége számomra, ami pénzügyileg jelentős számomra. Anyósom, akinek nem igazán állok közel a szívéhez, most végtelen kedves lett hozzám, beszél velem, most oda készülünk ebédre.
És igazából, nem kértem semmit karácsonyra, nekem nem az ajándékokról szól ez az ünnep… és meg is beszéltük a férjemmel, hogy csak a gyerekeknek ajándékozunk, meg a nagyszülőknek…
És mit ad az én Istenim…. tegnap bemegyek a céghez és kapok egy nagyképernyős LG 108 cm átémrőjű tévét ajndékba tőlük. Továbbá még 230.000 Ft-os egyéb kezelési ktsget is elengedtek…
De az én történetemben a lényeg, hogy én ma születtem újjá! Itt vagyok az én Fénykapcsolatomban, az Istenimmel, aki annyira szeret és véd engem, itt a bizonyíték a lelkemben, amit érzek, és amit fizikai szinten is ad….Megszabadított a félelem, a halál, a szeretetlenség, a kishitűség, a veszteség a hiány érzéseitől. Egyszerűen azt érzem, hogy megállíthatatlan vagyok irányában…. akarom Őt, Ő az én Szerelmem, megmentőm, támogatom… a Mindenem. Nem vagyok egyedül, velem van itt és most.
Hála van a lelkemben, az elmúlt 30 év -vagy talán több is -szomorúsága, nehézségei, lelki gyötrelmei, úgy érzem megszabadultam, szabad vagyok! Tudom, hogy közben is mindvégig ott volt velem, de most tudtam Őt beengedni, befogadni magamba. Én és az az Istenim valóban egyek vagyunk, ezt érzem, ez egy olyan „házasság”, kötelék, amit senki szét nem szakíthat, el nem vehet Tőlem. A magam kiteljesedése, a szabadság érzése az, ami áthat.
Bízom benne, hogy jól át tudtam adni, ami most épp bennem zajlik, folydogál, csörgedezik, az a szikra, ami ma megérintett, és lángra lobbant… Hála Hála Hála, és köszönöm Mónika, Laci, ez a Ti munkátok eredménye is, érdeme, … a könnyeim potyognak ebben az áldott állapotban!
Köszönöm Nektek Drága Fények a sok tanítást, köszönöm, hogy vagytok Nekem, és ezt megoszthattam itt, mert Ti pontosan tudjátok mit élek meg… Jövőre is a csodákat együtt éljük meg!
Boldog, békés ünnepeket kívánok, millió puszil és ölelés!

image

Néhány résztvevő véleménye a tanfolyamról:
ANDI
Közel 20 éve érzem és tudom, hogy többek vagyunk, mint a testünk. Hogy van egy „nagy rendező” a háttérben. De hiába vettem részt sok tanfolyamon, olvastam könyveket, imádkoztam és meditáltam, Ő mindig messze volt tőlem. Fejlődtem és, alakultam, de hiány érzetem volt.
A Fény Kapcsolat tanfolyam aztán megadta, amire mindig is vágytam. Együtt létezem, lélegzem Istennel, aki a szívem virágos kertjében vár engem a nap minden percében. Akivel bármikor tudok beszélni, aki megvigasztal, tanácsot ad, megölel és fogja a kezem. Végre élem, hogy sosem vagyok egyedül. Érzem a zsigereimben, hogy mi nekem a jó és mi nem. Fürdök a boldog bizsergést adó, feltöltő, gyógyító energiában. A színek élesebbek, az illatok bódítóbbak. Most vettem észre, hogy milyen szép helyen élek. A rosszabb időszakok továbbra is léteznek, de már nem hagyom, hogy a fejemet is elborítsa a hullám, mert tudom, hogy hova kapaszkodhatok.
A kis csoportunk pedig olyan, mint egy nagy család, egy olyan család, ahol csak szeretet van.
Nagyon hálás vagyok Mónikának és Lacinak, hogy részese lehetek ennek a csodálatos folyamatnak.
P. ZOLI
A Fénykapcsolat tanfolyam szépen elkezdte átformálni az életemet, és a csodák szinte mindennapossá válnak, csak kérni kell.
Ez idő alatt eladtam a régóta árult lakásomat, a családtagjaim dolgai megoldottak és megkaptam azt az új munkahelyet amire vágytam! ?
Ezek amik kívülről láthatóak, de ami fontosabb a belső világom átalakulás alatt van, és vidáman , magas energiával ÉLEK!
KOVÁCS FERI
A Fénykapcsolat tanfolyam egyszerűen fantasztikus! Itt kaptam meg azt az ajándékot, hogy már az első alkalom után ISTENNEL A SZÍVEMBEN ÉBREDTEM!!! Isten már nem csak egy elmélet egy koncepció, amiről sokat beszélünk, elmélkedünk, olykor vitatkozunk, hanem MEGTAPASZTALT VALÓSÁG! Olyan elfogadást, ítélkezés mentes szeretetet tapasztalok Tőle, amire mindig is vágytam. Az életem minden területét segíti és gyógyítja. Sok-sok hála érte Mónikának, Lacinak, minden résztvevőnek, ŐNEKI és magamnak is, hogy elmentem, minden kételkedésem dacára!
VIKI
A tanfolyam megerősítette az önbizalmam, javította az önismeretem, újabb és újabb felismeréseket hozott, újabb fátylak hullottak le. Javította a kapcsolataimat a munkahelyemen, magánéletben.Sokkal tudatosabb vagyok és sokkal jobban érzem magam a bőrömben.Úgy érzem, hogy segített azon is, hogy sokkal jobban helyt tudok állni az életben, sokkal több energiám lett. Változások indultak meg sok téren, és úgy érzem, hogy kaptam egy célt, amivel nemcsak magamnak, hanem más embereknek is a javára tehetek.Ez a cél teljes egészében a tanfolyamon és annak hatására mutatta meg magát. A nehéz helyzetekben pedig mindig olyan megoldás születik, ami számomra pozitív.
Transzcendentális élmények sokaságán mentünk keresztül amit szavakba nem lehet önteni, amit átélni csodálatos és ez azóta is hat a mindennapjaimra. Emeli és segíti az életem minden területét! Begyógyította a múlt sok sebét!
Ezen kívül sok tanítást kaptunk, ami önmagában is átformálja a szemléletünket az élet nagy kérdéseivel kapcsolatban. Sok támogatást egy fantasztikus emberekből álló közösségtől! Egy belső biztonságérzetet is kaptam és egy olyan állandó jelenlétet és támogatást az Istentől amire mindig is vágytam.
Az elmúlt években éreztem, hogy a belső munkám és az életem akkor lehet teljes, ha ott van az Isten és „mindig fogja a kezem” és most ez történik, mindig ott van, Aki eddig is ott volt, csak a kapcsolatom nem volt meg VELE! Ezt a sok csodát adta a tanfolyam és ez még nem a vége!
BEATRIX
Mit adott nekem ez a tanfolyam? Lehetőséget. Arra, hogy megismerjem önmagam. Arra, hogy elinduljak egy új úton. Lehetőséget a választásra. Mert MINDIG van választásunk! Felismeréseket. Az önmagam felé vezető úton olyan mélységeket és magasságokat éltem meg, mint soha, sehol máshol. Szeretetet. Önmagamtól és a csoportom tagjaitól. Biztonságos, elfogadó és támogató figyelmet. Végül de nem utolsó sorban Mónika és Laci végtelen türelmét, gondoskodó és együttérző figyelmét és hatalmas tudását, amellyel kísérnek minket az úton. Akik megmutatták, hogy a hitemmel hegyeket építhetek, a lehetetlen azonnal teljesül és itt a csodára sem kell várni. ? Mit adott nekem ez a tanfolyam? Mindent .
TÜNDE
Nehéz szavakban elmondani. Ez a tanfolyam egy komoly belső utazásra hív, ami hatására változik a kül és belvilágod. Olyan csodálatos megtapasztalásokban lehet részed, ami a csodával egyenértékű. Megnyílik Ég és Föld között a kapu, és szinte a lehetetlennek tűnő dolgok is lehetségessé válnak. Az Istenivel való kapcsolatod minden nap egyre jobban erősödik, és mind fizikai mind mentális szinten megtörténik a változás. Szabadnak érzed magad, és a csodák kezdenek beáramlani az életedbe… Konkértan nekem az üzleti életben új lehetőségek alakultak, anyagi javak megsokszorozódtak, emberi kapcsolataimban változások indultak el, én magam kiszabadultam a saját magam által bezárt börtönömből. Átkerültem az Élet napos oldalára, és emellett olyan csodás fizikai megtapasztalások kísérték végig az utamat, ami által a hitem erősödött és az én Istenimmel a kapcsolatom mélyül napról-napra. A belső boldogság állapota, csodás ezt megtapasztalni, úgy érzem a fellegekben járok. De azt azért el kell mondjam, hogy ezért kő keményen dolgozni kell, nem adják ingyen … Vannak nehezebb napok is, de azon most már hamarabb túl lendülök. Változás- változás hátán, ha tetszik, ha nem! De van értelme, mégha sokszor ez nehéz is! Köszönöm. Úgy érzem magam, mintha folyamatosan szerelmes lennék… Fantasztikus!
ORSI
Hogyan lehetne pár szóval összefoglalni a tapasztalataimat a fénykapcsolat programokkal kapcsolatban, amikor az életem minősége alapvetően megváltozott a programok tapasztalatai és megélései hatására? Magasabb szintre kerültek az eddigi tanítások és gyakorlások. A több 10 éves aktív tanulás és gyakorlások után most érkezett el számomra az igazi áttörés olyan sírva nevetős állapotban. Azóta többször kerültem ebbe a mondjuk így: kegyelmi állapotba, ami húzza felfelé az életem minden területét, minőségét. A csodák és öröm megtapasztalása, élése beköltözött a hétköznapjaimba, munkámba, kapcsolataimba is. A környezetem visszajelzése szerint megváltoztam, sokkal kiegyensúlyozottabb, nyitottabb, békésebb, kedvesebb … vagyok. Olyan jól nézel ki mondatot követően mindenki keresi az okokat: új pasi, új munkahely stb. Külső szemmel nehéz lehet megérteni, hogy a külső körülmények nem változtak akkor én hogyan változhattam meg előnyömre ilyen gyorsan, ilyen csodálatos módon. Hálás vagyok Mónikának, Lacinak, a csoportnak és önmagamnak a lehetőségért, a tapasztalásokért és a csodákért.
EMESE
Nagyon nehez szavakba onteni azt, amit kaptam, pláne csak egy-két mondatban összefoglalva. Öülök, hogy már nem agyalok, gorcsolok annyi mindenen, sokkal tobbszor sikerul feladnom a minden aron valo iranyitasi kenyszeremet. Ezek helyebe belepett az elengedés, megengedés és a bizalom. Komolyabb dolgok is pár napon belül CSODAszerűen megoldódnak az életemben, kisebbek akar percek alatt. A meditációk alatt rendszeresen állnak össze bennem olyan összefüggések az életemből, amelyek segítenek továbblépni vagy akár kilépni egy adott helyzetből. Hálés vagyok a sorsnak, mindennek és mindenkinek, akinek köszönhetem, hogy e csoport tagja lehetek. Hálás vagyok, hogy minden összeállt (idő, pénz, hely, Móni es Laci, mint hiteles tanitók és egy csodacsoport). 🙂 🙂 🙂
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! 🙂
Kata

A Fény Kapcsolat programsorozaton megélt tapasztalatások ereje túlmutat, több Indiában megélt folyamatom transzformáló erején is. Az életem minden elakadásának alapgyökerét sikerült Mónikáékkal átoldanom. És a közösség ereje és a hovatartozás élménye is leírhatatlan.

V. SZILVI
Nehéz szavakba önteni mindazt amit ez a tanfolyam adott nekem. A csoda szinte beköltözött a mindennapjaimba. Én aki eddig mindig csak az élet negatív oldalát láttam meg mára már teljes 180 fokot vett az életem. Sokkal könnyedebben veszem az élet megpróbàltatásait és sokkal pozitívabb életet élek. Helyre állt a belső egyensúlyom, de ha ki is billen kezemben az eszköz, hogy mihamarabb minden rendeződjön. Sokkal energikusabb lettem és sokkal kiegyensúlyozottabb életem van mint eddig bármikor. Szinte kérnem se kell, hogy mit szeretnék mert az én gyönyörűséges belső vezetőm már teljesíti is. Egy olyan kulcsot kaptam az életemhez ezen a tanfolyamon, hogy ezért örök hálával tartozom Monika Fitosnak és Varga Lacinak??❤️ Minden úgy alakul az életemben, hogy az mindenkinek a legjobb legyen. Néha én is csak ámulok és bámulok. Elmondhatom, hogy most csuda jól érzem magam a bőrömben és elértem azt, hogy vége az örökös aggódásnak, mert minden úgy van jól ahogy van. És ami a legszuperebb, hogy ez a belső munka kihatott a családomra is??❤️ 15 éves kamasz fiam és idősebb szüleim is elkezdtek magukon dolgozni Mónikánál, pedig erre egy csepp esélyt sem láttam. A fiam akinek már -10 alatti dioptriás szemüvege van 1 dioptriát javult a látása, pedig erre 0 esélye volt? Édesapám betegsége javult, orvosa nem értette mi ennek az oka. Öcsém új jövedelmezőbb állás ajánlatott kapott, pedig nem is keresett munkát. Nekem a héten a céges autómat “csak úgy” lecserélte a bérbe adó cég egy vadonatújra? Soroljam még?? Szívből ajánlom mindenkinek ezt a tanfolyamot, aki kész van arra és tenni is kész azért, hogy életét gyökeresen megváltoztassa és egy fantasztikus egymást támogató gyönyörűséges közösség – mondhatni Fény család – tagja szeretne lenni.????❤️❤️❤️???
ZOLI
Egész életemben arra vágytam, amit most tapasztalok, megérkeztem Istenbe, a saját Istenimbe. Olyan transzformáción megyek keresztül, amiben egyre megszokottabbá válik az ok nélküli öröm, a szívből tapasztalt hála, a minden rendben van érzés, a minden úgy jó és pontosan akkor, amikor történik tapasztalása. Egy folytonos hála és kegyelmi állapotot tapasztalok, amikor kapcsolódom. Azt érzem, hogy ez a kapcsolat a legfontosabb az életemben, ha ez rendben van, akkor minden az életemben rendben van és ezeket a szavakat már nem csak olvasom mások tapasztalásaiban, hanem minden egyes szót és betűt külön külön tapasztalok. Össze tudok kapcsolódni az emberekkel és bármivel és érezni tudom őket. Azt hiszem, hogy ez még az 1%-a annak, amit a programok által megkaphattam, mert még folyamatosan bontja ki magát, de nem túlzás azt mondani, hogy a MINDENT kaptam meg… Nem tudom kifejezni Momonak és Lackónak a hálámat ezért a felbecsülhetetlen kincsért. Nincsenek szavak. ❤️❤️❤️ Csak a szeretet, a tiszta szívből jövő szeretetet tudom felajánlani.

 

 

SZ. SZILVI

Nagyon hálás vagyok Mónika az elmúlt félévért! Legfontosabb számomra az Istenimmel való kapcsolat fejlődése! Már a tanfolyam előtt is volt kapcsolatom vele, de ez most nagyon megerősödött. Köszönöm, hogy ehhez minden segítséget megkaptunk: a napi szinten használható technikákat és a házi feladatokat, amelyek szintén ezt a kapcsolatot erősítik. Ezeket bármikor használhatom, segítségükkel nem csak kapcsolódni, de a legvágyottabb álmaimat is teremteni tudom. A fejlődés a belerakott munka arányában garantált.
A tanfolyam legkülönlegesebb része a misztikus megtapasztalások sora, melyet megéltem és amelyek ésszel fel nem foghatók és szavakkal kifejezni sem lehet, mert nem adja vissza a tapasztalás erejét! Ettől végre érzem, hogy élek! Köszönöm nektek!

GYERE ÉS CSATLAKOZZ EHHEZ A FANTASZTIKUS KÖZÖSSÉGHEZ, HETI INGYENES, ONLINE HÍVÁSOKHOZ, NAPI KÖZÖS MEDITÁCIÓHOZ ÉS AHHOZ A MINDENT ÁTALAKÍTÓ, HATÁRTALAN EMELKEDÉSHEZ, AMIT EZ A TANFOLYAM ÉS CSAPAT GARANTÁL SZÁMODRA!!! MÉG 7 HELYÜNK VAN FEBRUÁR 25-26-ra! 
image
                              
                                                                                                FÉNY KAPCSOLAT
Egy olyan kérésnek teszek eleget ezzel a tanfolyammal, mely hosszú évek óta áramlik felém külföldről és belföldről egyaránt és immár 1 éve belülről és felülről is erős a késztetés.
Úgy éreztem a lehetetlenre vállalkozom, ha szeretném átadni az elmúlt 25 év tanulmányait, tapasztalatait, felismeréseit, tévútjait és nem tudom a teljesség igényével megosztani azt az összegyűlt tudást, megélést, integrált esszenciát, ami összesűrűsödött az évtizedek során.
Mégis eljött az a pont, ahol akkora a késztetés, nyomás, mely mindig valami új megszületését fémjelzi az életemben.
Keresztény gyökerekkel indultam, mely során fizikai Jézus jelenésben már megmutatódott ezen inkarnációm fő vonala. Majd a Buddhizmus gyakorlása és beavatásai során, a tiszta Tudat, időtlen állapotai, és hihetetlen csodák, jelenések, az Őrangyalom fizikaivá válása a Buddha aspektusokkal való mély kapcsolódást hozott.
Eközben a 90-e évek Magyarországán elérhető tudást, módszereket, a számomra legnagyszerűbb keleti és nyugati tanítóktól magamba szívtam, napi szinten végezve mély önismereti munkát egyéni és csoportos formában, elvonulások sokaságával tarkítva.
Majd következett a közel 30 indiai utazás, hihetetlen mennyiségű és mélységű misztikus tapasztalattal, beavatásokkal, tanulmányokkal, a felébredéssel és megindult 2012-ben az Egység Meditátori beavatással, az a sok tízezer embert érintő küldetés, mely során mind külföldön és belföldön a felébredés hulláma végigsöpört a bolygón.
2013 végén vette át a vezettetésemet az az Erő, mely amely az összes addigi út Forrása és azóta is táplálja azt a sok ezer külföldi és magyar csoportot, azt a számolatlan egyéni foglalkozást, melyben mindenki emelkedik.
A Fény Kapcsolat tanfolyamon megkísérlem lépésről-lépésre átadni mindezek összegzését, leszűrődött esszenciáját, bölcsességét, használható gyakorlatait, felismeréseit és természetesen felhívni a figyelmet a lehetséges akadályokra, tévutakra, elakasztó hiedelmekre.
Mindezt kiscsoportos formában, egyénre szabott folyamatokkal, ingyenes Zoom utánkövető hívásokkal és közös meditációkkal.
Mindenki útja egyedi és megismételhetetlen, mégis hiszek abban, hogy a saját tapasztalat – mely azért erős, mert hiteles , – átadása lehetséges, melyből mindenki annyit használ fel, amennyire szüksége van. Továbbá vannak univerzális mérföldkövek az egyén Forrással való kapcsolatában, melyek segítik az ő Fény Kapcsolatának egyre mélyülő felfedezését, annak felébredését, táplálását és az abban való folyamatos emelkedést.
Nagyon sok elméleti tudással rendelkezünk Istenről, olvasunk róla könyveket, hallgatunk előadásokat, tanításokat, elképzelünk, vizualizálunk, de –tapasztalatom szerint-,  nagyon kevés embernek van ÉLŐ kapcsolata Vele.
Ez a kurzus, – a saját tapasztalatom segítségével, –  nem elméleti, hanem gyakorlati utat mutat, mindenkinek a saját felfedező útját segíti, melyben az egyedi és csak rá jellemző Fény Kapcsolat nyílik meg neki a számára legmegfelelőbb módon, eszközökkel és folyamatokon keresztül.
A tanfolyamok egymásra épülnek, kiscsoportosak, egyénre szabott folyamatokat tartalmaznak, heti 1 utánkövető online találkozást is magában foglalnak, és mindennap együtt meditálnak velem a résztvevők, hogy közösen megtapasztalhassuk az egyre mélyülő Fény Kapcsolatot.
Ajánlom ezt a tanfolyam sorozatot mindenkinek, aki:
– Szeretné felfedezni, mélyíteni, gyakorolni, ÉLŐvé tenni a saját Fény Kapcsolatát
– Vágyik arra, hogy mindennap megmártózzon a saját Fényében, gyakorolja, megélje és teremtésre használja ezt a kapcsolatot,
– Szeretne segíteni önmagának illetve a családjának, különleges Fény gyakorlatok, meditációk segítségével,
– Már segítőként dolgozik és szeretne gyakorlatokat, eszközöket kapni  és saját fejlődésén keresztül, hitelesen sokkal erősebb energiákat aktiválva segíteni,
– Szeretné az extraszensz képességeit felfedezni és/vagy  erősíteni,
– Vágyik megtalálni a saját Fény által rendelt útját, megkapni Fény Beavatásait, a Fény nevét és a Fény védelmét,
– Meg akarja tapasztalni és tanulni, hogyan tud Fényutazásokat végezni a múltba és a jövőbe,
– Kíváncsi a Fénytestére és hogy hogyan használhatja a Fényhálót,
– Szeretne megélni sok gyönyörű misztikus folyamatot, melyeknek mind 1 célja van:  A saját Fény Kapcsolatunk egyre mélyebb felfedezése, megosztása, használata magunk és mások javára.
A tanfolyamok időpontjai és témái:
1. FÉNY KAPCSOLAT  I: KEZDŐ ALAPOK: FEBRUÁR 25-26,
Itt, -a saját tapasztalataim alapján- érintjük a tévhiteket, zavart keltő nézőpontokat, hiedelmeket, korlátokat, vallásos kondicionáltságot, kulturális kondicionáltságot illetve azokat a nehezítő tényezőket, melyek akadályozhatják, vagy tévútra vezethetik a Fényt keresőt.
Amikor egy lélek megjelenik a  “spiritualitás piacán”, mind a két Erő jelentkezik érte. Hogyan tudja akadályozni, elterelni, tévútra vinni, esetleg beszippantani a Fényre vágyót az árnyék? Mit az útvesztők? Mire érdemes figyelni? Milyen csapdák vannak az úton?
Sokan érkeznek hozzám egyéni konzultációra és bár mondják, hogy akár évtizedek óta dolgoznak magukon, mégse haladnak előre, vagy csak nagyon lassan … legtöbben tévúton járnak, vagy elakadtak egy spirituális útvesztőben.
Mi minden befolyásolja a Kapcsolat létrejöttét? Mi hat rá? Mi vetül rá? Hogyan játszik ebben szerepet a szüleinkkel való kapcsolat, az önmagunkkal való kapcsolat?
Milyen nézőpontok, tudás, gyakorlatok segítik a kapcsolódást? Ki Isten? Ki a Belső Vezető? Hogyan kezdjük?
Rengeteg tapasztalatot és különféle gyakorlatokat osztok meg, melyek során minden résztvevő kialakítja a saját kapcsolódásának mikéntjét, hiszen ahányan vagyunk annyiféleképpen tapasztalunk.
Hétköznapi nyelven, praktikusan, egyéni folyamatokkal, levetve a sok elméleti tudás láncát, végre mindenki tapasztalni kezd, azzal a határtalan tárházzal segítve, ami 25 év alatt érett meg.
A kiscsoportos kurzust az Első Fénybeavatás zárja és segítik az egyéni konzultációk, a Zoom utánkövető hívások és a minden nap velem együtt végzett közös meditáció, mely a beépülést és az elmélyülést erősíti.
FÉNY KAPCSOLAT II. HALADÓ ALAPOK: március 25-26.
Itt már leteszünk minden olyan szerepet, mely a tudattalanból még akadályozhatja a Fénnyel való kapcsolat erősödését. /mártír szerep, áldozat szerep, elismeréstől való függés, érzelmi függőség stb. / és felelősséget vállalunk a saját magunkért, az életünkért és a Fény Kapcsolatunkért.
Megtanuljuk és tapasztalattá tesszük azokat a fontos felismeréseket, mérföldköveket, melyek által már személyessé válik a  kapcsolat és olyan gyakorlatok tömkelegét tanuljuk meg, melyek bizonyos helyzetekben, állapotokban azonnal segítenek és visszaállítják az egyensúlyt és a Fénnyel való kapcsolatot.
A kapcsolat felépítése és elmélyítése történik a kereszténységből, a buddhizmusból, a sámánizmusból, a kineziológiából, a transzcendentális meditációból, légzésterápiából és kundalini yogából vett elemekkel.
A kurzus végén már a 2. Fénybeavatással gazdagodva, egy stabil, biztonságot adó, bizalommal teli, örömteli, mindennap jelenlévő Fény Kapcsolattal rendelkezünk, mellyel akár napi szinten segíthetjük a saját, illetve szeretteink életét.
FÉNY KAPCSOLAT III. : A FÉNY A MINDENNAPOKBAN: FÉNNYEL VALÓ TEREMTÉS: április 22-23.
/ bővebb leírás később/
FÉNY KAPCSOLAT IV.: FÉNYUTAZÁS,  MÚLT ÉS JÖVŐ FÉNYBEN, EXTRASZENSZ KÉPESSÉGEK: május 20-21.
/ bővebb leírás később/
FÉNY KAPCSOLAT V.: A FÉNY ÚTJA BENNED: A SAJÁT ÚT: június 24-25.
/ bővebb leírás később/
FÉNY KAPCSOLAT VI. : A FÉNY BEAVATÁS: A FÉNY VÉDELME, MEGOSZTÁSA, A FÉNY NEVED: július 22-23
/ bővebb leírás később/
FÉNY KAPCSOLAT VII: A FÉNYTEST AKTIVÁLÁSA, A FÉNYHÁLÓ HASZNÁLATA, EGYSÉG A FÉNNYEL:
/ bővebb leírás később/szeptember 9-10
Ez a tanfolyam sorozat a legegyszerűbb, leghétköznapibb, leginkább érthető elmélettől és tapasztalástól vezet minket a legmisztikusabb, legkevésbé megmagyarázható megélésig.
25 év tanulmányai, megélései, esszenciája állt össze olyan kinccsé, melynek a megosztása –hosszú előkészületek után- végre elindul.
Kívánom, hogy mindenkit segítsen a saját útján, a saját Fény Kapcsolatában azzal a hatalmas szeretettel, lelkesedéssel és áldással, ahogyan én keresztülmentem és járok rajta.
A tanfolyam helyszíne: Teremtő Szellemi Központ, Dunaharaszti, személyes és online lehetőség is adott
hozzájárulás: 30 000ft/ hétvége, vagy a 7 alkalom KEDVEZMÉNYESEN: 199 000ft
Szeretettel várunk Mindenkit, aki nyitott egy olyan Fényutazásra, mely rengeteget segíthet abban, hogy ne csak a 2023-es év legyen Fénnyel teli, hanem az utána következő évtizedek is,
Mónika, Laci

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás