ÚJ FÉNY KAPCSOLAT CSOPORT INDUL

OKTÓBER 5-6-án!!!!

ALÁBB OLVASHATJÁTOK A FRISSEN VÉGZETTEK MEGOSZTÁSAIT!

 

ZSUZSKA

 

Ez a tanfolyam elvezetett a Belső Vezetőmön keresztül a Forráshoz és örökre összekötött vele. Mit jelent ez a mindennapokban? A szívemen keresztül tudok kapcsolódni emberekhez helyzetekhez, ellenállás és ítélkezés nélkül. A csodák tapasztalása, egységélmény, az ősök tapasztalása, a megbocsájtás és bocsánatkérés hatásának extatikus hatása…. Mindent úgy tapasztalok ahogy van, nem vetít rá semmit az elme, nincs komment. Elfogadom bármi történik, nincs beragadás a történetbe, azonnal megjelenik a válasz, ha szükséges a változás. Az iránymutatás automatikusan megjelenik, vagy az elfogadás békéje vesz körül. Nincs tipródás, hogyan tovább. Vezetve vagyok, áldott vagyok.

Ez a tanfolyam kiút a szenvedésből, a magány érzéséből, a fájdalomból. Átveszi, kitisztítja ezen fájdalmas részeinket a Fény, az Isteni energia, ha szívből kész vagy ezt letenni, ha minden sejted arra vágyik hogy boldog legyél és a te boldogságod mindenkit emeljen a családodban és a környezetedben.

 

 

– 33 év tanulmányai, tapasztalatai, gyakorlatai,

– élő, működő, teremtő Fény Kapcsolat kialakítása, erősítése, mélyítése,

– minden héten ingyenes online tanítás, gyakorlás, közös emelkedés, utánkövetés,

– egy fantasztikus közösség támogató, segítő erejében, napi meditációs gyakorlatok,

– hatalmas fejlődés, emelkedés minden életterületen,

– kis csoportban történő egyénreszabott figyelem, egyéni mentoring.

 

Jelentkezés: namasthe.oneness@gmail.com

 

 

FRISSEN VÉGZETT résztvevők véleménye a tanfolyamról:

 

 

 1. BEA

 

Egyedülálló tudás és szeretet-tér, amit Móniék közvetítenek. Teljes átalakulást kaptam a tanfolyamtól, bizonyosság, belső erő, hit, nyugalom, szív-nyílás. Átrendeződött az életem, a kapcsolataim, érzem az Istenim jelenlétét, jól bánok az energiával, és az időm nagy részében egész egyszerűen boldog vagyok. Nem ugrálok a múltba és jövőbe, megélem a jelent és élvezem. A csoport tagjai egytől egyig csodaemberek, hálás vagyok, hogy egy ilyen közösség tagja lehetek.

 

 

 

DOMINIKA

 

Nekem mit is adott ez a tanfolyam?Ha csak rá gondolok potyognak az öröm könnyek.Egy olyan CSODÁT kaptam mint a belső vezetőm felébredése,fényáldás technikájának alkalmazása a mindennapokban, új nézőpotokat és tudást.Fantasztikus Fény tesókat,egy olyan közösséget Móncsival és Lacival az èlen ahol minden lehetséges és a csapat fantasztikus fénye mindenre gyógyír lehet. Ebben a biztonságos térben minden vâgyad teljesülhet.

 

 

 

 1. KRISZTA

 

Én nagyon tervezős, szabályozós típus vagyok, aki mindent uralni szeretne, beleértve saját magamat is. Régen nagyon sokat agyaltam, pörögtem olyan dolgokon, amik most már értelmetlen, felesleges köröknek tűnnek. Megtanultam elengedni, továbblépni, bocsánatot kérni és megbocsátani; összegezve azt, hogy hogyan ne ragadjunk bele helyzetekbe és hogy kell továbblépni, folyamatosan fejlődni. Emellett egy szuper támogató közösség tagjává válhattam.

Köszönöm szépen

 

 

VIRÁG

 

Gyönyörűséges, élő kapcsolatot az Istenimmel, akihez bármikor fordulhatok és mindig velem van, segít. Egy ilyen kapcsolatnál több szinte nem is kell, kiteljesít, értelmet ad, meghallgat, segít. De ezen kívül a csoport, a programok, a fejlődés, az életfeladat és a Kegyelem tapasztalása, amit kiemelnék. Elképesztő és csodálatos, szavakkal leírni szinte lehetetlen, érezni, tapasztalni érdemes

 

 

 

EMI

 

Inkább azt szeretném megosztani, hogy mi mindent vett el tőlem ez a tanfolyam: az első amit örökre elvesztettem az a folyamatos önvád, a második az önsajnálat, a harmadik a magányos harcos én képem illúziója, ezzel együtt a magamról alkotott elképzeléseim kártyavárként hullottak szét, a nagyra nőtt abszolút hamis igazság érzetemmel karöltve. Aztán jött a csalódástól való félelmem elporladása, minek hatására a teljesítmény kényszerem is eltűnt, helyére pedig a létezéssel való együttáramlás került, amiről azóta kiderült, hogy ezerszer produktívabb végeredményt szül…elvesztettem az istenről alkotott hiedelmeimet, és lassan, gyengéden, tökéletes együttérzéssel, átvette a helyét egy valóban élő, bensőséges kapcsolat…amit nem lehet szavakkal leírni, amiért ha azt mondanám végtelenül hálás vagyok, az olyan lenne, mintha egy teljesen komplex tengerparti naplemente megélését úgy akarnám leírni, hogy annyit mondok: szép..

 

 

IBI

 

A Fénykapcsolat tanfolyam számomra teljes átalakulást hozott. Előtte nagyon mély szorongásos és depressziós állapotban voltam, meghalt az Anyu, ami nekem a teljes padló volt, de a tanfolyam mindent megváltoztatott, az életemet kaptam vissza tőle (szó szerint ez volt az első mondatom az első hétvégén, mikor Móni megkérdezte, ki miért van itt – én azt mondtam, teljesen lejöttem az életről.) És hogy ezután mit kaptam?

– Olyan régi, berögződött minták elengedését, amik megkeserítették a mindennapjaimat

– kapcsolatot saját magammal, önszeretet, önbecsülést

– bizalmat az életben

– erős, élő kapcsolatot az Istenimmel

– értelmet nyert újra az élet

– egy csodálatos közösséget, ahol biztonságos közegben lehet együtt fejlődni, új barátokat, csodálatos kapcsolódásokat

– hitet és hálás szívet

– egy ÚJ és sokkal jobb ÉLETET

 

 

 

KATA

 

Mit kaptam a Fény kapcsolat tanfolyamtól? Nos ezt igen nehéz leírni pár szóban. Régóta az un. spirituális úton járók csoportjába tartozom. A tanfolyam kezdetekor egy nehéz élethelyzetbe kerültem, ami meglehetősen összetört. Így indultam. Amit pedig megtapasztaltam, az szavakkal nehezen írható le. Az, hogy mostanra az akkori nehéz helyzetben megláttam az életem teljes átalakításának lehetőségét, csupán hab a tortán. Mélyen lévő és az életemet meghatározó mintákat voltam képes átírni. Megláttam a bennem lakozó isteni Fényt és csodát, amelyet aztán elkezdtem működtetni, minden területen. Fizikai betegségek tűntek el az életemből. Fantasztikus embereket ismertem meg a csoportban, akikkel együtt változunk, fejlődünk, emelkedünk. A családi kapcsolataim kitisztultak és rendezetté váltak. Tudom, legbelül érzem, hogy tartozom ide és öröm ehhez a csodálatos csapathoz tartozni. Hatalmas, nagy dolgokat is véghez vivő erő van bennünk, külön-külön is, de együtt még inkább. Hálás vagyok az eddigiekért és az elkövetkezendő tanításokért, emelkedésekért is!

 

 

 

ADÉL

 

Hitet. Fizikai, lelki és (ami számomra addig el/befogadhatatlan volt) spirituális válaszokat, megoldást évtizedek óta számomra megválaszolatlan kérdésekre. Kapcsolatot önmagammal, a családommal, a környezetemben lévő emberekkel. Megkaptam a válaszokat életem legfontosabb kérdéseire. Felfoghatatlan mennyiségű szeretet kaptam. Barátokat, egy másik családot. Egy jobb életet

 

 

NOÉMI

 

Nyugalmat. Évek óta tartó befeszülést a gyerek neveléssel kapcsolatban sikerült letennem rögtön az első alkalom után. A tökéletességre való törekvésem jelentősen enyhült, több bennem az elfogadás magam és mások felé is.

Az istenivel való kapcsolatom rendkívül megerősödött. Hihetetlen mód meg van támogatva a karrierem.

Iszonyat élvezem a fejlődést, hogy egyre inkább önműködő leszek, és hogy nincsenek már azok a nagy fentek-lentek, hanem egy sokkal kiegyensúlyozottabb spirituális fejlődési görbe van jelen az életemben. Hálásan köszönöm ezeket a fantasztikus programokat!

 

 

 

 

 

NIKI

 

Eljutottam a hitetlenségből oda, hogy tudtam a sajt életembe hitet tenni, abba hogy én is megérdemlek dolgokat. Megtanultam a fokuszomat áthelyezni arra hogy észrevegyem a pozitiv dolgokat , észrevegyem azt hogy mennyi minden jó dolog van körülöttem, és ne a hiányra koncentráljak mindig. Kaptam egy olyan környezetet, ahol számithatok emberekre, és mindig kapok segitséget. Kaptam egy olyan bizonyosságot, hogy bármi is történik velem az mind értem történik, és az én fejlödésemet szolgálja, még ha ez elsőre nem is igy tünik

 

 

 

JULI

 

Talán a legjobban a hitem kaptam vissza, és egy csodás fénycsaládot. Azt hogyan tudok segíteni saját magamnak és másoknak. És egy csodálatos kapcsolatot a saját belső vezetőmmel. De nagyon nehéz ezt szavakban elmondani. Legjobb helyen most vagyok itt az életemben, ahol együtt tudunk fejlődni. Sosem fogok tudni ezért elég hálás lenni Móninak es Lacinak es persze az egész fénycsaládnak

 

 

BOGI

 

A tanfolyam által sok elméleti és gyakorlati tudással gazdagottam. A belső vezetőmmel mindennapi kapcsolat alakult ki, a meditációk és tapasztalatok által egy mély belső bizonyosságot kaptam. Könyebben kezelem a felmerülő problémákat, kiegyensúlyozottabb, elfogadóbb és nyitottabb lettem és sok testi/lelki félelmet és szongást legyőztem. Mindezek mellett egy szuper támogató közegben fejlődhettem

 

 

 

TÜNDE

 

Amit adott; Hitet erőt kitartást, rendeződèst, nagy átrendeződést szemléletváltást sokszor azt érzem, tapasztalom, hogy ez a csodás láthatatlan erő működteti az életemet, a gondolataim a kèrèseim fizikailag manifesztàlódnak.Türelmet, elfogadást…minden úgy alakul ahogy a legjobb számomra, és mérhetetlen kegyelmet kaptam minden téren..Olyan berögzült minták oldódtak, ami családi ‘- generációs mélységből.jottek…Megtaláltam önmagam, magabiztosabb, erősebb, határozottabb lettem, erős kapcsolat van önmagammal és az Én Drága Istenimmel…itt van velem a mindennapokban, segît, tàmogat véd…megadja minden kívánságom…Egy olyan közösségben kaptam helyet, amiért életem végéig hálás leszek! A csapat a társaim, támogatóak,olyan szeretettel vesszük egymást körbe, hogy ritka az ilyen…egy nagy család lettünk…sokat tanulunk egymástól, nem vagyok egyedül. Megèrkeztem egy olyan közösségbe, ahol minden percet.öröm tölteni.Köszönöm .a sok tanítást, támogatást tanitóimnak, leírhatatlan szeretettel, elfogadással, támogatással kîsèrnek utamon. Halas vagyok nekik, hálás vagyok az én drága Istenimmek, a csapatnak…Emellett nagyon sok nevetèst szépséges a hétköznapin túlmutató tapasztalásokat, megèlèseket kaptam. A belső munka sokszor mély fájdalommal is jár, de mellette hatalmas emelkedèst hozott, generációs szintű oldódásokat, ami ennek a belső munkának a gyümölcse. Köszönöm, hogy itt lehetek, vagyok!.

 

 

 1. MÓNIKA

 

Rengeteget. Először is rengeteg tudást és tapasztalatot, amelyet használok nap mint nap. Nem mindig ugyanazt, hanem azt, amire szükségem van.

Minden reggel úgy ébredni, hogy hálás vagyok, már önmagában egy szuper napindító! Ha bármi miatt szomorú vagyok, elégedtelen vagy dühös mindig van egy jó kis meditációm, amit elő tudok venni legkésőbb este, és kész is a csoda. A feldolgozatlan érzelmi tölteteimre a fényutazás valami hihetetlen, hogy működik, és a hirtelen változásokat a mindennapjaimban is sokkal könnyebben veszem. Kiemelném még a hozzáállásomban való változást, ami ezerszer könnyebbé teszi az életemet. A poharam félig tele van, nem félig üres.

Megtanultam teremteni.. És a csúcs, amit kaptam: nem folyik szét az életenergiám, sokkal energikusabb vagyok, sokkal életvidámabb még olyan helyzetekben is, amikor régebben összeomlottam és depresszió szélén álltam. Fókuszáltabb lettem, és minden vágyam az, hogy ez megmaradjon, sőt csak jobb legyen.

Ám a legnagyobb ajándéka ennek a 7 alkalomnak, hogy van egy olyan belső vezetőm, akit érzek, és mindig ott van: soha nem vagyok egyedül, soha nem maradok segítség nélkül, ha elakadtam az életemben.

A csoport a következő nagy ajándék, ez a csoport, ahol szeretek lenni, ahol önmagam lehetek, ahol családtagként mozoghatok, ahonnan csupa-csupa szuperjó energiákkal távozom, ahová mindig szenvedéllyel jövök. És jönni is fogok!

Köszönöm az eddigi sok megélést, a sok gyakorlatot, a sok házit, már látom, hogy milyen nagy szükség van arra, hogy egyénileg is beletegyem magam, mert így rögzült és rögzül minden tudás, így vált az életem részévé, így tudtam/ok egyre közelebb kerülni önmagamhoz.

És még mennyi mindent is kaptam…..

 

 

 

PETRA

 

A Fény kapcsolat program szinte minden területen átminősítette az életem.

Az elmúlt 1 év óriási felismeréseket, tapasztalásokat, tanításokat hozott. Néhány példa ezekből: A családomban rendeződtek a szerepek, a konfliktusok megoldódtak, az Édesapám (akivel borzasztó volt a kapcsolatunk, hisz nem is ismertem 14 éves koromig, később pedig nagyon haragudtam rá) pár héttel ezelőtt úgy igazán betoppant az életembe és eljutottunk arra a szinte, hogy a védekezés-támadás mechanizmusaiból kilépve beszéljünk egymással az érzelmeinkről. Olyan évtizedes terhek oldódtak, hogy az leírhatatlan!

Ezt követően pedig a Férjemmel is teljesen elkezdett átminősülni a kapcsolatunk az elmúlt 1 hétben.

A fejlődés folyamata ezalatt az 1 év alatt, mióta ilyen hatalmas segítséget kapok, fantasztikusan begyorsult!

Az Istenivel való kapcsolat pedig maga a Csoda!

Szeretem azt az embert, aki lettem ezalatt az 1 év alatt.

Végtelen Hálával és Szeretettel Köszönöm, hogy a részese lehetek

 

 

 1. TÜNDE

 

Mit adott a tanfolyam? Olyan kapcsolatot az Istenimmel, ami biztonságot ad minden élethelyzetben. Belső békét. Rengeteg oldódást, gyógyulást, rengeteg nevetést, ők nélküli öröm- állapotot. Egy olyan támogató, elfogadó közösséget, ahol őszintén megnyílhatok, bármi kavarog is bennem. Ahol mindig mindenkire lehet számítani.

Aki ide betéved, biztos, hogy a legjobb helyen van!!!

Ami a tanfolyamokon történik, az maga a csoda!

 

 

VIKI

 

Egy csomó tanítást és nagyon sok transzcendentális gyönyörű élményt!

A hitem megerősítését önmagamban, az életben és Istenben!Tudatosodást, olyan területeken is amelyek eddig is ott voltak, de nem vettem észre létezésüket!Amiben eddig nem lehetett részem az életben mindazok most lehetségessé váltak, teljes átalakulás kezdődőtt és még most is tart.Elfogadását olyan helyzeteknek, amit korábban nem tudtam volna elfogadni és megoldani es mindezen helyzetek gyors rendeződését anélkül, h bármi nagy energiabefektetést kellett volna beletegyek. A rossz helyzetekben is meg tudom látni a jót és számomra rossz helyzetek is vhogy mindig a lehető legjobb módon alakulnak!Mindig jelenlévő megtartó erőt!Egy jobb élethez vezető úton kezdtem el járni, ami folyamatosan alakul és mutatja magát!Nagyon sok támogatást, szeretetet kaptam a csapattól és őszinte egymasfelé fordulást!

 

 

 

 

 

 

 1. MÓNIKA

 

Hogy mit kaptam a Fénykapcsolat programtól?

Fény kapcsolatot, folyamatos és erős Istennel való kapcsolatot, amely azóta is napról napra erősödik minden kétség nélkül. Kaptam egy családot, egy olyan közösséget, amelyet mindig is szerettem volna, ahol az egymás teljes feltétel nélküli elfogadása az összetartó erő, feltétel nélküli szeretetteljes támogatást a közösség erejével. Édesapám elindulása a fény felé a tanfolyam elején történt, melyhez mérhetetlen mennyiségű támogatást kaptunk, mind azt amire apunak, és mind azt amire nekem és s családomnak szüksége volt.

Kaptam hatalmas belső erőt, és stabilitást., mindenkivel szeretetteljes kapcsolódást, családomban harmóniát. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy csatlakoztam.

 

 

 

 

 

 

BARBI

 

Az Isteni terv iránti bizalmat, mellyel együtt megismerhettem az Isteni szeretetet! Stabilitást, egyensúlyt, biztonságot, szerető és elfogadó közösséget, családot!

Megtanított az odaadásra, az önátadásra, önmagam elfogadására!

Hitet kaptam egy csodálatos tanító által!

Köszönöm szépen Neked Monika Fitos és Laci!

 

 

 

 

 

 1. ZOLI

 

Mit is kaptam a 2×7 alkalomtól?

Egy olyan erős kapcsolatot a saját belső vezetőmmel, ami már soha nem fog eltünni, itt van velem folyamatosan és bármit kérdezhetek tőle, egyből jön a válasz. Olyan kegyelem ezt megélni amit nem lehet leírni szavakkal, csak tapasztalni. Mit adott még? Rengeteg csúcstapasztalást, az ok nélküli örömnek olyan szintjeit, amit néha a test alig bírt el, mert egyszerre volt boldog minden sejtem. Bármikor vissza tudok menni bármelyik csúcstapasztaláshoz és újra megtudom élni ezeket a pillanatokat, mert úgy érzem, hogy lenyomatott hagyott az életemben. Mit adott még? Olyan csodálatos Fény lényeket (csoportot), akikkel csodás kapcsolódni és fantasztikus közösséget alkotnak, ahol természetesen az elfogadás, a feltétel nélküli szeretet és a támogatás, ez is a kegyelem megtapasztalása. Még mit adott? Részese lehettem olyan emberek fejlődésében, mint segítő csatorna, akiknek a honnan hová folyamatára(végig csinálták a 7 programot) gondolva, könny gyűlik a szemembe és mosoly lesz az arcomon, a hálától, mert csodás érzés ilyen folyamatokat az első sorból végig nézni. Még mit adott? Egy új embert a személyemben, aki sokkal közvetlenebb és nyitottabb személyiség, mint korábban volt, aki mer a szívével érezni és felvállalja az érzéseit, képviseli magát.

 

 

GINA

 

Hogy mit kaptam ettől a fantasztikus Fèny kapcsolat tanfolyamtól?

1.) Rengeteg felismerèst, megértést, tanítást, erős hitet, stabilitást

2.) Ez az èv életem egyik legsikeresebb éve

3.) Elkezdtem nyitni az emberek fele

4.) Felszámoltam női felmenőim generàciós mintáit

5.) Tudatosabb lettem

6.) Ha bàrmi nehézsèg, akadàly adódik az életemben, nem leszek napokig magam alatt, hanem ránézek, hogy mit is akar az adott szituàció tanítani

7.) Sokkal elfogadóbb lettem

8.) Ráismerek, ha viselkedésemet, reakcióimat az egóm irànyítja

9.) Nagyon ritka màr az a szituàció hogy valamin felhúzzam magam

10.)Megtanultam meditálni, lecsendesedni, kapcsolódni, emelkedni, másokat emelni

11.) Nemet mondani olyan helyzetekre, amikre szükségét érzem

12.) Őszintén kommunikálni, nem félni hogy másokat megbàntok

13.) Magabiztossàgot, kiteljesedést

14.) Nőiességet

15.) Pàrkapcsolati stabilitást

16.) A baràti kapcsolataim a felszínesből szorosabbak lettek azàltal, hogy felismertem, hogy folyamatosan àpolni kell

17.) Harmóniàt tudtam teremteni a különböző életterületeimben

18.) Bizonyossàgot, hogy bàrmit elérhetek az életben, csak rà kell fókuszálnom, energiát fektetnem bele, ès hálásnak lennem ért19.) És nem utolsó sorban két fantasztikus tanítót, mestert Monika Fitos ès Laci személyében, valamint egy cso

 

 

 

 

 

ANI

 

Mit adott a tanfolyam?

 1. MINDENT.
 2. Azt érzését, hogy végre ’megérkeztem’, végre a helyemen vagyok. Évekig kerestem ’tanítómat’ és a közösséget, ahol emelkedni tud lényem, a ’minden ami én vagyok’.

Két tanítót is kaptam egyből, egy anyai- és egy apai minőséget – Móni és Laci személyében.

 1. Kölcsönös elfogadást és feltétel nélküli szeretet mások és önmagam iránt.
 2. Egy Fény Családot, Fény Testvéreket, akikre mindig számíthatok és akikkel együtt emelkedhetek. Hihetetlen ereje van ennek a közösségnek.
 3. Tisztánlátásom és intuícióm exponenciális erősödését, ami a mindennapokban ’csoda’ helyzeteket teremt.
 4. Visszakaptam teremtő erőmet és összekapcsoltságomat az Égiekkel és Istenimmel.
 5. Fény utat/ útmutatást. Erős visszaigazolást azokra az alap kérdésekre, amik mindenkit foglalkoztatnak. Például, hogy ’mit keresek én itt ezen a bolygón? miért születtem ebbe a családba? miért születtem magyarnak? miért kellett megtapasztalnom mind azokat a nehézségeket, amin keresztülmentem? miért vesznek körül azok az emberek, akik? miért nincs még párom?
 6. Mindennapos csodákat.
 7. Eszméletlen transzcendentális megtapasztalásokat. Kegyelmi állapotokat.
 8. Olyan tudást, amit még fel sem fogok…hogyan lehetséges, hogy ilyen szerencsés vagyok
 9. …és az Útnak még nincs vége, még csak most kezdődik… áldás az Úton, Testvérkéim!

Szívem legmélyéről szeretettel üdvözöllek Benneteket és várom a kapcsolódást Veletek!

KÖSZÖNÖM Móni és Laci, hogy ezt megélhetem. HÁLA HÁLA HÁLA

 

 

GABI

 

Elfogadást, nyugalmat, hitet, teljes átalakulást.

 

 

 

 1. BEA

 

Olvasgatom a füzetem, jegyzeteim a megéléseimről, a megosztásaimról. És Isten igazából ledöbbenek. Te jó Ég, milyen nagy utat jártam be! Mennyi görcstől, félelemtől, szorongástól és blokktól szabadultam meg, lépésről lépésre, hétről hétre… és tűntek el nyomtalanul. Most itt ülök, visszaemlékszem azokra az érzésekre, de nincsenek már bennem. Emlékszem, hogy voltak, felidézni még tudom őket, de valóban kioldódtak és nem tértek vissza.

Rengeteget erősödtem, stabilizálódtam. Rengeteg félelmet és gátló tényezőt hagytam magam mögött. És ezzel párhuzamosan egyre több Fény és szépség tud beáramlani az életembe. A blokkok helyét az Istenivel való kapcsolódás vette át. Szép lassan, hétről hétre, háziról házira erősödött meg ez a kapcsolat. Még mindig nem látom, nem tudok neki formát adni. De ha hívom, azonnal érzem őt a mellkasom közepén. Átjár az öröm, egy ragyogó benső fényesség és a bizonyosság, hogy van. És ehhez nem kell hosszasan hangolódni, csak lehunyom a szemem és érzékelem őt, magamban.

Hogy mit kaptam még? Társakat az utazáshoz. Barátokat.

 

 

 

 

 

GYERE ÉS CSATLAKOZZ EHHEZ A FANTASZTIKUS KÖZÖSSÉGHEZ, HETI INGYENES, ONLINE HÍVÁSOKHOZ, NAPI KÖZÖS MEDITÁCIÓHOZ ÉS AHHOZ A MINDENT ÁTALAKÍTÓ, HATÁRTALAN EMELKEDÉSHEZ, AMIT EZ A TANFOLYAM ÉS CSAPAT GARANTÁL SZÁMODRA!!!

OKTÓBER 5-6-án!!!!

 

Jelentkezés: namasthe.oneness@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 FÉNY KAPCSOLAT

 

 

Egy olyan kérésnek teszek eleget ezzel a tanfolyammal, mely hosszú évek óta áramlik felém külföldről és belföldről egyaránt és immár 1 éve belülről és felülről is erős a késztetés.

Úgy éreztem a lehetetlenre vállalkozom, ha szeretném átadni az elmúlt 25 év tanulmányait, tapasztalatait, felismeréseit, tévútjait és nem tudom a teljesség igényével megosztani azt az összegyűlt tudást, megélést, integrált esszenciát, ami összesűrűsödött az évtizedek során.

 

Mégis eljött az a pont, ahol akkora a késztetés, nyomás, mely mindig valami új megszületését fémjelzi az életemben.

 

Keresztény gyökerekkel indultam, mely során fizikai Jézus jelenésben már megmutatódott ezen inkarnációm fő vonala. Majd a Buddhizmus gyakorlása és beavatásai során, a tiszta Tudat, időtlen állapotai, és hihetetlen csodák, jelenések, az Őrangyalom fizikaivá válása a Buddha aspektusokkal való mély kapcsolódást hozott.

Eközben a 90-e évek Magyarországán elérhető tudást, módszereket, a számomra legnagyszerűbb keleti és nyugati tanítóktól magamba szívtam, napi szinten végezve mély önismereti munkát egyéni és csoportos formában, elvonulások sokaságával tarkítva.

Majd következett a közel 30 indiai utazás, hihetetlen mennyiségű és mélységű misztikus tapasztalattal, beavatásokkal, tanulmányokkal, a felébredéssel és megindult 2012-ben az Egység Meditátori beavatással, az a sok tízezer embert érintő küldetés, mely során mind külföldön és belföldön a felébredés hulláma végigsöpört a bolygón.

2013 végén vette át a vezettetésemet az az Erő, mely amely az összes addigi út Forrása és azóta is táplálja azt a sok ezer külföldi és magyar csoportot, azt a számolatlan egyéni foglalkozást, melyben mindenki emelkedik.

 

A Fény Kapcsolat tanfolyamon megkísérlem lépésről-lépésre átadni mindezek összegzését, leszűrődött esszenciáját, bölcsességét, használható gyakorlatait, felismeréseit és természetesen felhívni a figyelmet a lehetséges akadályokra, tévutakra, elakasztó hiedelmekre.

Mindezt kiscsoportos formában, egyénre szabott folyamatokkal, ingyenes Zoom utánkövető hívásokkal és közös meditációkkal.

 

Mindenki útja egyedi és megismételhetetlen, mégis hiszek abban, hogy a saját tapasztalat – mely azért erős, mert hiteles , – átadása lehetséges, melyből mindenki annyit használ fel, amennyire szüksége van. Továbbá vannak univerzális mérföldkövek az egyén Forrással való kapcsolatában, melyek segítik az ő Fény Kapcsolatának egyre mélyülő felfedezését, annak felébredését, táplálását és az abban való folyamatos emelkedést.

 

Nagyon sok elméleti tudással rendelkezünk Istenről, olvasunk róla könyveket, hallgatunk előadásokat, tanításokat, elképzelünk, vizualizálunk, de –tapasztalatom szerint-,  nagyon kevés embernek van ÉLŐ kapcsolata Vele.

 

Ez a kurzus, – a saját tapasztalatom segítségével, –  nem elméleti, hanem gyakorlati utat mutat, mindenkinek a saját felfedező útját segíti, melyben az egyedi és csak rá jellemző Fény Kapcsolat nyílik meg neki a számára legmegfelelőbb módon, eszközökkel és folyamatokon keresztül.

 

A tanfolyamok egymásra épülnek, kiscsoportosak, egyénre szabott folyamatokat tartalmaznak, heti 1 utánkövető online találkozást is magában foglalnak, és mindennap együtt meditálnak velem a résztvevők, hogy közösen megtapasztalhassuk az egyre mélyülő Fény Kapcsolatot.

 

 

Ajánlom ezt a tanfolyam sorozatot mindenkinek, aki:

 

– Szeretné felfedezni, mélyíteni, gyakorolni, ÉLŐvé tenni a saját Fény Kapcsolatát

– Vágyik arra, hogy mindennap megmártózzon a saját Fényében, gyakorolja, megélje és teremtésre használja ezt a kapcsolatot,

– Szeretne segíteni önmagának illetve a családjának, különleges Fény gyakorlatok, meditációk segítségével,

– Már segítőként dolgozik és szeretne gyakorlatokat, eszközöket kapni  és saját fejlődésén keresztül, hitelesen sokkal erősebb energiákat aktiválva segíteni,

– Szeretné az extraszensz képességeit felfedezni és/vagy  erősíteni,

– Vágyik megtalálni a saját Fény által rendelt útját, megkapni Fény Beavatásait, a Fény nevét és a Fény védelmét,

– Meg akarja tapasztalni és tanulni, hogyan tud Fényutazásokat végezni a múltba és a jövőbe,

– Kíváncsi a Fénytestére és hogy hogyan használhatja a Fényhálót,

– Szeretne megélni sok gyönyörű misztikus folyamatot, melyeknek mind 1 célja van:  A saját Fény Kapcsolatunk egyre mélyebb felfedezése, megosztása, használata magunk és mások javára.

 

 

A tanfolyamok időpontjai és témái:

 

 1. FÉNY KAPCSOLAT  I: KEZDŐ ALAPOK:

  OKTÓBER 5-6-án!!!!

 

Itt, -a saját tapasztalataim alapján- érintjük a tévhiteket, zavart keltő nézőpontokat, hiedelmeket, korlátokat, vallásos kondicionáltságot, kulturális kondicionáltságot illetve azokat a nehezítő tényezőket, melyek akadályozhatják, vagy tévútra vezethetik a Fényt keresőt.

Amikor egy lélek megjelenik a  “spiritualitás piacán”, mind a két Erő jelentkezik érte. Hogyan tudja akadályozni, elterelni, tévútra vinni, esetleg beszippantani a Fényre vágyót az árnyék? Mit az útvesztők? Mire érdemes figyelni? Milyen csapdák vannak az úton?

Sokan érkeznek hozzám egyéni konzultációra és bár mondják, hogy akár évtizedek óta dolgoznak magukon, mégse haladnak előre, vagy csak nagyon lassan … legtöbben tévúton járnak, vagy elakadtak egy spirituális útvesztőben.

 

Mi minden befolyásolja a Kapcsolat létrejöttét? Mi hat rá? Mi vetül rá? Hogyan játszik ebben szerepet a szüleinkkel való kapcsolat, az önmagunkkal való kapcsolat?

 

Milyen nézőpontok, tudás, gyakorlatok segítik a kapcsolódást? Ki Isten? Ki a Belső Vezető? Hogyan kezdjük?

 

Rengeteg tapasztalatot és különféle gyakorlatokat osztok meg, melyek során minden résztvevő kialakítja a saját kapcsolódásának mikéntjét, hiszen ahányan vagyunk annyiféleképpen tapasztalunk.

 

Hétköznapi nyelven, praktikusan, egyéni folyamatokkal, levetve a sok elméleti tudás láncát, végre mindenki tapasztalni kezd, azzal a határtalan tárházzal segítve, ami 25 év alatt érett meg.

 

A kiscsoportos kurzust az Első Fénybeavatás zárja és segítik az egyéni konzultációk, a Zoom utánkövető hívások és a minden nap velem együtt végzett közös meditáció, mely a beépülést és az elmélyülést erősíti.

 

 

 

FÉNY KAPCSOLAT II. HALADÓ ALAPOK: 

 

Itt már leteszünk minden olyan szerepet, mely a tudattalanból még akadályozhatja a Fénnyel való kapcsolat erősödését. /mártír szerep, áldozat szerep, elismeréstől való függés, érzelmi függőség stb. / és felelősséget vállalunk a saját magunkért, az életünkért és a Fény Kapcsolatunkért.

 

Megtanuljuk és tapasztalattá tesszük azokat a fontos felismeréseket, mérföldköveket, melyek által már személyessé válik a  kapcsolat és olyan gyakorlatok tömkelegét tanuljuk meg, melyek bizonyos helyzetekben, állapotokban azonnal segítenek és visszaállítják az egyensúlyt és a Fénnyel való kapcsolatot.

 

A kapcsolat felépítése és elmélyítése történik a kereszténységből, a buddhizmusból, a sámánizmusból, a kineziológiából, a transzcendentális meditációból, légzésterápiából és kundalini yogából vett elemekkel.

 

A kurzus végén már a 2. Fénybeavatással gazdagodva, egy stabil, biztonságot adó, bizalommal teli, örömteli, mindennap jelenlévő Fény Kapcsolattal rendelkezünk, mellyel akár napi szinten segíthetjük a saját, illetve szeretteink életét.

 

 

FÉNY KAPCSOLAT III. : A FÉNY A MINDENNAPOKBAN: FÉNNYEL VALÓ TEREMTÉS: 

/ bővebb leírás később/

 

FÉNY KAPCSOLAT IV.: FÉNYUTAZÁS,  MÚLT ÉS JÖVŐ FÉNYBEN, EXTRASZENSZ KÉPESSÉGEK: 

/ bővebb leírás később/

 

FÉNY KAPCSOLAT V.: A FÉNY ÚTJA BENNED: A SAJÁT ÚT:

/ bővebb leírás később/

 

FÉNY KAPCSOLAT VI. : A FÉNY BEAVATÁS: A FÉNY VÉDELME, MEGOSZTÁSA, A FÉNY NEVED:

/ bővebb leírás később/

 

FÉNY KAPCSOLAT VII: A FÉNYTEST AKTIVÁLÁSA, A FÉNYHÁLÓ HASZNÁLATA, EGYSÉG A FÉNNYEL: 

/ bővebb leírás később/

 

Ez a tanfolyam sorozat a legegyszerűbb, leghétköznapibb, leginkább érthető elmélettől és tapasztalástól vezet minket a legmisztikusabb, legkevésbé megmagyarázható megélésig.

 

25 év tanulmányai, megélései, esszenciája állt össze olyan kinccsé, melynek a megosztása –hosszú előkészületek után- végre elindul.

 

Kívánom, hogy mindenkit segítsen a saját útján, a saját Fény Kapcsolatában azzal a hatalmas szeretettel, lelkesedéssel és áldással, ahogyan én keresztülmentem és járok rajta.

 

A tanfolyam helyszíne: Teremtő Szellemi Központ, Dunaharaszti, személyes és online lehetőség is adott

 

jelentkezés: namasthe.oneness@gmail.com

 

hozzájárulás: 30 000ft/ hétvége, vagy a 7 alkalom KEDVEZMÉNYESEN: 199 000ft

 

 

 

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás