ÚJ FÉNY KAPCSOLAT CSOPORT INDUL OKTÓBER 5-6-ÁN!!

HÉDI megosztása:

 

„Az életben öt irányba kell nézned.

Előre      – hogy tudd merre tartasz.

Vissza   – hogy ne feledd, honnan jöttél.

Lefelé    – hogy ne taposs el senkit.

Oldalra  – hogy lásd, ki az, aki melletted áll.

Felfelé   – szem előtt tartva, hogy mindig van valaki, aki vigyáz rád…”

( Chloé by Valen)

 

A Fény program megadta mindezt.

 

Mély hitet.

Az érzést, hogy MINDEN értem történik.

Találkozhattam azzal, akinek az én boldogságom és boldogulásom a legfontosabb. Feltétel nélkül szeret, elfogad, vezet és betölt.

Ő mindig elérhető.

Kulcsot a zárt ajtóimhoz.

Megszabadulást.

Férjem életét

Egy hiteles és IGAZ tanítót Móni személyében.

Életemet megváltoztató tanításokat.

Egy vízíót.

Megértést.

Örömöt.

Egy biztonságos közeget.

Közösséget.

Barátokat.

Felfokozott szeretetérzést.

Megtapasztalhattam az EGYség érzést pillanatokra, percekre.

Elértem azt, hogy mások örömének és sikerének őszintén tudjak örülni!

Őseim szeretetét és hálát éltükért.

Misztikus tapasztalásokat

Szorongások nélkül belépni az ajtón.

Megmutatni a mély folyamataimat szégyenérzet nélkül.

Meglátni a Fényt a másikban.

Szentségességet.

Önátadást.

Flow-t.

Végtelen a lista…

Nem akarok már máshogyan élni csak így…fényesen!!

Köszönöm ezt a mindent megváltoztató 14 napot Móni, Laci és kedves fénytársaim!

Haladjunk együtt tovább a fejlődés útján!

 

 

 

– 33 év tanulmányai, tapasztalatai, gyakorlatai,

– élő, működő, teremtő Fény Kapcsolat kialakítása, erősítése, mélyítése,

– minden héten ingyenes online tanítás, gyakorlás, közös emelkedés, utánkövetés,

– egy fantasztikus közösség támogató, segítő erejében, napi meditációs gyakorlatok,

– hatalmas fejlődés, emelkedés minden életterületen,

– kis csoportban történő egyénreszabott figyelem, egyéni mentoring.

 

Jelentkezés: namasthe.oneness@gmail.com

 

 

FRISSEN VÉGZETT résztvevők véleménye a tanfolyamról:

 

 

BIUS

 

Olyan belső fejlődésen mentem keresztül, amiről azelőtt nem gondoltam, hogy lehetséges. A szenvedés programja vette körül a mindennapjaimat, a mártír szerep, az, hogy soha semmi nem volt jó, nem tudtam igazán hálás sem lenni, örülni valaminek, mert mindig kerestem azt, hogy mikor jön a rossz, türelmetlen voltam, másodpercek alatt sikerült felhúznom magam olyan dolgokon, hogy utána napokig, hetekig rágódtam rajta, és még sorolhatnám…tehát szinte csak a negatív dolgokat tápláltam magam körül és nagy százalékban ugyanilyen embereket is vonzottam magam köré.

Mostanra ezek a dolgok szinte teljesen átalakultak, sokkal türelmesebb, nyugodtabb, megfontoltabb vagyok a mindennapokban, hamarabb túljutok a nehezebb helyzeteken, rengeteg kapcsolatom rendeződött pozitív irányban, letudtam zárni olyanokat, amik csak lefelé húztak és cserélni olyanokra, akik építenek, sokkal többet nevetek és van jó kedvem, már nem a problémákat keresem, hanem a megoldást, és azt, hogy mit tudok belőle tanulni. Az elmúlt 7 alkalom során megtapasztaltam az elfogadást, a szívből jövő segítségnyújtást, a feltétel nélküli szeretetet, törődést, a biztonság érzését, belső békére leltem és mindemellett olyan elméleti tudást kaptam, aminek a használatával megváltozott a nézőpontom az élet minden területén. Megéreztem az őszinte mélyről jövő hálát, és ezt azóta is érzem, leginkább amikor kapcsolódok a belső vezetőmhöz, aki egyszerűen a mindenem, már nem is tudom elképzelni nélküle az életemet. Ha valaki nekem egy évvel ezelőtt azt mondja, hogy én meditálni fogok és kizárni a külvilágot amikor minden percben pörög az agyam valamin, tutira kinevettem volna, most meg már alig várom a napi meditációmat, a kapcsolódásokat, a közös alkalmakat amik együttesen mind rengeteget segítenek,emelnek és feltöltenek.

Nagyon boldog vagyok és hálás, hogy már ilyen fiatalon megadatott a lehetőség, hogy a változás útjára lépjek, mert már érzem azt, hogy mennyivel jobb innen tovább indulni. Ráadásul fantasztikus embereket ismertem meg, akik mind valamilyen formában hozzájárulnak a fejlődésemhez és motiválnak. 

 

Szóval onnan, hogy el sem akartam kezdeni jutottam el oda, hogy most már nem akarom abbahagyni, és amint belépek Móniékhoz, leülök a megszokott helyemre, olyan érzésem van, mint aki hazaért és persze azóta az anyukámmal minden utazásunk jó hangulatban telik, a kapcsolatunk egyre csak javul, napi szinten beszélünk és úgy érzem megtanultuk egymást kezelni, és nagyon hálás vagyok Neki amiért hozzásegít ahhoz, hogy minden hétévégén/alkalmon rész tudjak venni.

 

 

ERA

 

Az életem 180 fokot fordult, nagyon rossz állapotban voltam 2023 októberében, úgy csöppentem ide, mint egy haldokló.

 

Magánéleti, anyagi válság, teljesen megtépázva….

November körül, elengedtem mindent, persze ezt utólag tudtam meg, nem harcoltam  tovább és elkezdtek jóra fordulni a dolgok, lassan, de biztosan.

Volt alkalom, hogy az élelmiszer vásárlás is problémát okozott, úgy, hogy  egyedül nevelem a lányom, de túljutottunk rajta.

Karácsony előtt egy héttel még nem tudtam, hogy lesz-e egyáltalán szaloncukor….

Átbeszéltük a lányommal és életem, életünk egyik legszebb Karácsonya volt

Nagyon sokat tanított ez az időszak és hálás vagyok érte, hálás a sok sz@rért, mert segített, hogy igazán hálás legyek.

 

Az exem zsarolása, fenyegetése megszűnt, sokat dolgoztam vele, Vele, a

megbocsájtás terén is, hiszen tudom, én is okoztam neki fájdalmat, belebújtam a bőrébe.

 

Anyagilag a munkám területén még soha nem voltam ilyen rendben, mint ahogyan most, nap mint nap hálás vagyok.

Amit az évteremtőn kértem, szinte minden megvalósult, költözés, munka, önállóság.

 

Mi az az egy mondat amit mondanék, amit kaptunk a tanfolyamtól, azt mondtam, hogy hitet, de kiegészíteném:

HITET A MINDENHEZ

Köszönöm Mindenkinek, szívemben van Mindenki

 

 

DOMINIKA

 

Nekem mit is adott ez a tanfolyam?Ha csak rá gondolok potyognak az öröm könnyek.Egy olyan CSODÁT kaptam mint a belső vezetőm felébredése,fényáldás technikájának alkalmazása a mindennapokban, új nézőpotokat és tudást.Fantasztikus Fény tesókat,egy olyan közösséget Móncsival és Lacival az èlen ahol minden lehetséges és a csapat fantasztikus fénye mindenre gyógyír lehet. Ebben a biztonságos térben minden vâgyad teljesülhet.

 

VIRÁG

 

Gyönyörűséges, élő kapcsolatot az Istenimmel, akihez bármikor fordulhatok és mindig velem van, segít. Egy ilyen kapcsolatnál több szinte nem is kell, kiteljesít, értelmet ad, meghallgat, segít. De ezen kívül a csoport, a programok, a fejlődés, az életfeladat és a Kegyelem tapasztalása, amit kiemelnék. Elképesztő és csodálatos, szavakkal leírni szinte lehetetlen, érezni, tapasztalni érdemes

 

 

 

EMI

 

Inkább azt szeretném megosztani, hogy mi mindent vett el tőlem ez a tanfolyam: az első amit örökre elvesztettem az a folyamatos önvád, a második az önsajnálat, a harmadik a magányos harcos én képem illúziója, ezzel együtt a magamról alkotott elképzeléseim kártyavárként hullottak szét, a nagyra nőtt abszolút hamis igazság érzetemmel karöltve. Aztán jött a csalódástól való félelmem elporladása, minek hatására a teljesítmény kényszerem is eltűnt, helyére pedig a létezéssel való együttáramlás került, amiről azóta kiderült, hogy ezerszer produktívabb végeredményt szül…elvesztettem az istenről alkotott hiedelmeimet, és lassan, gyengéden, tökéletes együttérzéssel, átvette a helyét egy valóban élő, bensőséges kapcsolat…amit nem lehet szavakkal leírni, amiért ha azt mondanám végtelenül hálás vagyok, az olyan lenne, mintha egy teljesen komplex tengerparti naplemente megélését úgy akarnám leírni, hogy annyit mondok: szép..

 

 

IBI

 

A Fénykapcsolat tanfolyam számomra teljes átalakulást hozott. Előtte nagyon mély szorongásos és depressziós állapotban voltam, meghalt az Anyu, ami nekem a teljes padló volt, de a tanfolyam mindent megváltoztatott, az életemet kaptam vissza tőle (szó szerint ez volt az első mondatom az első hétvégén, mikor Móni megkérdezte, ki miért van itt – én azt mondtam, teljesen lejöttem az életről.) És hogy ezután mit kaptam?

– Olyan régi, berögződött minták elengedését, amik megkeserítették a mindennapjaimat

– kapcsolatot saját magammal, önszeretet, önbecsülést

– bizalmat az életben

– erős, élő kapcsolatot az Istenimmel

– értelmet nyert újra az élet

– egy csodálatos közösséget, ahol biztonságos közegben lehet együtt fejlődni, új barátokat, csodálatos kapcsolódásokat

– hitet és hálás szívet

– egy ÚJ és sokkal jobb ÉLETET

 

 

KATA

 

Mit kaptam a Fény kapcsolat tanfolyamtól? Nos ezt igen nehéz leírni pár szóban. Régóta az un. spirituális úton járók csoportjába tartozom. A tanfolyam kezdetekor egy nehéz élethelyzetbe kerültem, ami meglehetősen összetört. Így indultam. Amit pedig megtapasztaltam, az szavakkal nehezen írható le. Az, hogy mostanra az akkori nehéz helyzetben megláttam az életem teljes átalakításának lehetőségét, csupán hab a tortán. Mélyen lévő és az életemet meghatározó mintákat voltam képes átírni. Megláttam a bennem lakozó isteni Fényt és csodát, amelyet aztán elkezdtem működtetni, minden területen. Fizikai betegségek tűntek el az életemből. Fantasztikus embereket ismertem meg a csoportban, akikkel együtt változunk, fejlődünk, emelkedünk. A családi kapcsolataim kitisztultak és rendezetté váltak. Tudom, legbelül érzem, hogy tartozom ide és öröm ehhez a csodálatos csapathoz tartozni. Hatalmas, nagy dolgokat is véghez vivő erő van bennünk, külön-külön is, de együtt még inkább. Hálás vagyok az eddigiekért és az elkövetkezendő tanításokért, emelkedésekért is!

 

 

 

ADÉL

 

Hitet. Fizikai, lelki és (ami számomra addig el/befogadhatatlan volt) spirituális válaszokat, megoldást évtizedek óta számomra megválaszolatlan kérdésekre. Kapcsolatot önmagammal, a családommal, a környezetemben lévő emberekkel. Megkaptam a válaszokat életem legfontosabb kérdéseire. Felfoghatatlan mennyiségű szeretet kaptam. Barátokat, egy másik családot. Egy jobb életet

 

 1. MÓNIKA

 

Rengeteget. Először is rengeteg tudást és tapasztalatot, amelyet használok nap mint nap. Nem mindig ugyanazt, hanem azt, amire szükségem van.

Minden reggel úgy ébredni, hogy hálás vagyok, már önmagában egy szuper napindító! Ha bármi miatt szomorú vagyok, elégedtelen vagy dühös mindig van egy jó kis meditációm, amit elő tudok venni legkésőbb este, és kész is a csoda. A feldolgozatlan érzelmi tölteteimre a fényutazás valami hihetetlen, hogy működik, és a hirtelen változásokat a mindennapjaimban is sokkal könnyebben veszem. Kiemelném még a hozzáállásomban való változást, ami ezerszer könnyebbé teszi az életemet. A poharam félig tele van, nem félig üres.

Megtanultam teremteni.. És a csúcs, amit kaptam: nem folyik szét az életenergiám, sokkal energikusabb vagyok, sokkal életvidámabb még olyan helyzetekben is, amikor régebben összeomlottam és depresszió szélén álltam. Fókuszáltabb lettem, és minden vágyam az, hogy ez megmaradjon, sőt csak jobb legyen.

Ám a legnagyobb ajándéka ennek a 7 alkalomnak, hogy van egy olyan belső vezetőm, akit érzek, és mindig ott van: soha nem vagyok egyedül, soha nem maradok segítség nélkül, ha elakadtam az életemben.

A csoport a következő nagy ajándék, ez a csoport, ahol szeretek lenni, ahol önmagam lehetek, ahol családtagként mozoghatok, ahonnan csupa-csupa szuperjó energiákkal távozom, ahová mindig szenvedéllyel jövök. És jönni is fogok!

Köszönöm az eddigi sok megélést, a sok gyakorlatot, a sok házit, már látom, hogy milyen nagy szükség van arra, hogy egyénileg is beletegyem magam, mert így rögzült és rögzül minden tudás, így vált az életem részévé, így tudtam/ok egyre közelebb kerülni önmagamhoz.

És még mennyi mindent is kaptam…..

 

 1. MÓNIKA

 

Hogy mit kaptam a Fénykapcsolat programtól?

Fény kapcsolatot, folyamatos és erős Istennel való kapcsolatot, amely azóta is napról napra erősödik minden kétség nélkül. Kaptam egy családot, egy olyan közösséget, amelyet mindig is szerettem volna, ahol az egymás teljes feltétel nélküli elfogadása az összetartó erő, feltétel nélküli szeretetteljes támogatást a közösség erejével. Édesapám elindulása a fény felé a tanfolyam elején történt, melyhez mérhetetlen mennyiségű támogatást kaptunk, mind azt amire apunak, és mind azt amire nekem és s családomnak szüksége volt.

Kaptam hatalmas belső erőt, és stabilitást., mindenkivel szeretetteljes kapcsolódást, családomban harmóniát. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy csatlakoztam.

 

 1. ZOLI

 

Mit is kaptam a 2×7 alkalomtól?

Egy olyan erős kapcsolatot a saját belső vezetőmmel, ami már soha nem fog eltünni, itt van velem folyamatosan és bármit kérdezhetek tőle, egyből jön a válasz. Olyan kegyelem ezt megélni amit nem lehet leírni szavakkal, csak tapasztalni. Mit adott még? Rengeteg csúcstapasztalást, az ok nélküli örömnek olyan szintjeit, amit néha a test alig bírt el, mert egyszerre volt boldog minden sejtem. Bármikor vissza tudok menni bármelyik csúcstapasztaláshoz és újra megtudom élni ezeket a pillanatokat, mert úgy érzem, hogy lenyomatott hagyott az életemben. Mit adott még? Olyan csodálatos Fény lényeket (csoportot), akikkel csodás kapcsolódni és fantasztikus közösséget alkotnak, ahol természetesen az elfogadás, a feltétel nélküli szeretet és a támogatás, ez is a kegyelem megtapasztalása. Még mit adott? Részese lehettem olyan emberek fejlődésében, mint segítő csatorna, akiknek a honnan hová folyamatára(végig csinálták a 7 programot) gondolva, könny gyűlik a szemembe és mosoly lesz az arcomon, a hálától, mert csodás érzés ilyen folyamatokat az első sorból végig nézni. Még mit adott? Egy új embert a személyemben, aki sokkal közvetlenebb és nyitottabb személyiség, mint korábban volt, aki mer a szívével érezni és felvállalja az érzéseit, képviseli magát.

 

ANI

 

Mit adott a tanfolyam?

 1. MINDENT.
 2. Azt érzését, hogy végre ’megérkeztem’, végre a helyemen vagyok. Évekig kerestem ’tanítómat’ és a közösséget, ahol emelkedni tud lényem, a ’minden ami én vagyok’.

Két tanítót is kaptam egyből, egy anyai- és egy apai minőséget – Móni és Laci személyében.

 1. Kölcsönös elfogadást és feltétel nélküli szeretet mások és önmagam iránt.
 2. Egy Fény Családot, Fény Testvéreket, akikre mindig számíthatok és akikkel együtt emelkedhetek. Hihetetlen ereje van ennek a közösségnek.
 3. Tisztánlátásom és intuícióm exponenciális erősödését, ami a mindennapokban ’csoda’ helyzeteket teremt.
 4. Visszakaptam teremtő erőmet és összekapcsoltságomat az Égiekkel és Istenimmel.
 5. Fény utat/ útmutatást. Erős visszaigazolást azokra az alap kérdésekre, amik mindenkit foglalkoztatnak. Például, hogy ’mit keresek én itt ezen a bolygón? miért születtem ebbe a családba? miért születtem magyarnak? miért kellett megtapasztalnom mind azokat a nehézségeket, amin keresztülmentem? miért vesznek körül azok az emberek, akik? miért nincs még párom?
 6. Mindennapos csodákat.
 7. Eszméletlen transzcendentális megtapasztalásokat. Kegyelmi állapotokat.
 8. Olyan tudást, amit még fel sem fogok…hogyan lehetséges, hogy ilyen szerencsés vagyok
 9. …és az Útnak még nincs vége, még csak most kezdődik… áldás az Úton, Testvérkéim!

Szívem legmélyéről szeretettel üdvözöllek Benneteket és várom a kapcsolódást Veletek!

KÖSZÖNÖM Móni és Laci, hogy ezt megélhetem. HÁLA HÁLA HÁLA

 

 

 

GYERE ÉS CSATLAKOZZ EHHEZ A FANTASZTIKUS KÖZÖSSÉGHEZ, HETI INGYENES, ONLINE HÍVÁSOKHOZ, NAPI KÖZÖS MEDITÁCIÓHOZ ÉS AHHOZ A MINDENT ÁTALAKÍTÓ, HATÁRTALAN EMELKEDÉSHEZ, AMIT EZ A TANFOLYAM ÉS CSAPAT GARANTÁL SZÁMODRA!!!

 

Jelentkezés: namasthe.oneness@gmail.com

 

 

 FÉNY KAPCSOLAT

 

 

Egy olyan kérésnek teszek eleget ezzel a tanfolyammal, mely hosszú évek óta áramlik felém külföldről és belföldről egyaránt és immár 1 éve belülről és felülről is erős a késztetés.

Úgy éreztem a lehetetlenre vállalkozom, ha szeretném átadni az elmúlt 30 év tanulmányait, tapasztalatait, felismeréseit, tévútjait és nem tudom a teljesség igényével megosztani azt az összegyűlt tudást, megélést, integrált esszenciát, ami összesűrűsödött az évtizedek során.

 

Mégis eljött az a pont, ahol akkora a késztetés, nyomás, mely mindig valami új megszületését fémjelzi az életemben.

 

Keresztény gyökerekkel indultam, mely során fizikai Jézus jelenésben már megmutatódott ezen inkarnációm fő vonala. Majd a Buddhizmus gyakorlása és beavatásai során, a tiszta Tudat, időtlen állapotai, és hihetetlen csodák, jelenések, az Őrangyalom fizikaivá válása a Buddha aspektusokkal való mély kapcsolódást hozott.

Eközben a 90-e évek Magyarországán elérhető tudást, módszereket, a számomra legnagyszerűbb keleti és nyugati tanítóktól magamba szívtam, napi szinten végezve mély önismereti munkát egyéni és csoportos formában, elvonulások sokaságával tarkítva.

Majd következett a közel 30 indiai utazás, hihetetlen mennyiségű és mélységű misztikus tapasztalattal, beavatásokkal, tanulmányokkal, a felébredéssel és megindult 2012-ben az Egység Meditátori beavatással, az a sok tízezer embert érintő küldetés, mely során mind külföldön és belföldön a felébredés hulláma végigsöpört a bolygón.

2013 végén vette át a vezettetésemet az az Erő, mely amely az összes addigi út Forrása és azóta is táplálja azt a sok ezer külföldi és magyar csoportot, azt a számolatlan egyéni foglalkozást, melyben mindenki emelkedik.

 

A Fény Kapcsolat tanfolyamon megkísérlem lépésről-lépésre átadni mindezek összegzését, leszűrődött esszenciáját, bölcsességét, használható gyakorlatait, felismeréseit és természetesen felhívni a figyelmet a lehetséges akadályokra, tévutakra, elakasztó hiedelmekre.

Mindezt kiscsoportos formában, egyénre szabott folyamatokkal, ingyenes Zoom utánkövető hívásokkal és közös meditációkkal.

 

Mindenki útja egyedi és megismételhetetlen, mégis hiszek abban, hogy a saját tapasztalat – mely azért erős, mert hiteles , – átadása lehetséges, melyből mindenki annyit használ fel, amennyire szüksége van. Továbbá vannak univerzális mérföldkövek az egyén Forrással való kapcsolatában, melyek segítik az ő Fény Kapcsolatának egyre mélyülő felfedezését, annak felébredését, táplálását és az abban való folyamatos emelkedést.

 

Nagyon sok elméleti tudással rendelkezünk Istenről, olvasunk róla könyveket, hallgatunk előadásokat, tanításokat, elképzelünk, vizualizálunk, de –tapasztalatom szerint-,  nagyon kevés embernek van ÉLŐ kapcsolata Vele.

 

Ez a kurzus, – a saját tapasztalatom segítségével, –  nem elméleti, hanem gyakorlati utat mutat, mindenkinek a saját felfedező útját segíti, melyben az egyedi és csak rá jellemző Fény Kapcsolat nyílik meg neki a számára legmegfelelőbb módon, eszközökkel és folyamatokon keresztül.

 

A tanfolyamok egymásra épülnek, kiscsoportosak, egyénre szabott folyamatokat tartalmaznak, heti 1 utánkövető online találkozást is magában foglalnak, és mindennap együtt meditálnak velem a résztvevők, hogy közösen megtapasztalhassuk az egyre mélyülő Fény Kapcsolatot.

 

 

Ajánlom ezt a tanfolyam sorozatot mindenkinek, aki:

 

– Szeretné felfedezni, mélyíteni, gyakorolni, ÉLŐvé tenni a saját Fény Kapcsolatát

– Vágyik arra, hogy mindennap megmártózzon a saját Fényében, gyakorolja, megélje és teremtésre használja ezt a kapcsolatot,

– Szeretne segíteni önmagának illetve a családjának, különleges Fény gyakorlatok, meditációk segítségével,

– Már segítőként dolgozik és szeretne gyakorlatokat, eszközöket kapni  és saját fejlődésén keresztül, hitelesen sokkal erősebb energiákat aktiválva segíteni,

– Szeretné az extraszensz képességeit felfedezni és/vagy  erősíteni,

– Vágyik megtalálni a saját Fény által rendelt útját, megkapni Fény Beavatásait, a Fény nevét és a Fény védelmét,

– Meg akarja tapasztalni és tanulni, hogyan tud Fényutazásokat végezni a múltba és a jövőbe,

– Kíváncsi a Fénytestére és hogy hogyan használhatja a Fényhálót,

– Szeretne megélni sok gyönyörű misztikus folyamatot, melyeknek mind 1 célja van:  A saját Fény Kapcsolatunk egyre mélyebb felfedezése, megosztása, használata magunk és mások javára.

 

 

A tanfolyamok időpontjai és témái:

 

 1. FÉNY KAPCSOLAT  I: KEZDŐ ALAPOK: OKTÓBER 5-6,

 

Itt, -a saját tapasztalataim alapján- érintjük a tévhiteket, zavart keltő nézőpontokat, hiedelmeket, korlátokat, vallásos kondicionáltságot, kulturális kondicionáltságot illetve azokat a nehezítő tényezőket, melyek akadályozhatják, vagy tévútra vezethetik a Fényt keresőt.

Amikor egy lélek megjelenik a  “spiritualitás piacán”, mind a két Erő jelentkezik érte. Hogyan tudja akadályozni, elterelni, tévútra vinni, esetleg beszippantani a Fényre vágyót az árnyék? Mit az útvesztők? Mire érdemes figyelni? Milyen csapdák vannak az úton?

Sokan érkeznek hozzám egyéni konzultációra és bár mondják, hogy akár évtizedek óta dolgoznak magukon, mégse haladnak előre, vagy csak nagyon lassan … legtöbben tévúton járnak, vagy elakadtak egy spirituális útvesztőben.

 

Mi minden befolyásolja a Kapcsolat létrejöttét? Mi hat rá? Mi vetül rá? Hogyan játszik ebben szerepet a szüleinkkel való kapcsolat, az önmagunkkal való kapcsolat?

 

Milyen nézőpontok, tudás, gyakorlatok segítik a kapcsolódást? Ki Isten? Ki a Belső Vezető? Hogyan kezdjük?

 

Rengeteg tapasztalatot és különféle gyakorlatokat osztok meg, melyek során minden résztvevő kialakítja a saját kapcsolódásának mikéntjét, hiszen ahányan vagyunk annyiféleképpen tapasztalunk.

 

Hétköznapi nyelven, praktikusan, egyéni folyamatokkal, levetve a sok elméleti tudás láncát, végre mindenki tapasztalni kezd, azzal a határtalan tárházzal segítve, ami 25 év alatt érett meg.

 

A kiscsoportos kurzust az Első Fénybeavatás zárja és segítik az egyéni konzultációk, a Zoom utánkövető hívások és a minden nap velem együtt végzett közös meditáció, mely a beépülést és az elmélyülést erősíti.

 

 

 

FÉNY KAPCSOLAT II. HALADÓ ALAPOK: NOVEMBER 2-3 .

 

Itt már leteszünk minden olyan szerepet, mely a tudattalanból még akadályozhatja a Fénnyel való kapcsolat erősödését. /mártír szerep, áldozat szerep, elismeréstől való függés, érzelmi függőség stb. / és felelősséget vállalunk a saját magunkért, az életünkért és a Fény Kapcsolatunkért.

 

Megtanuljuk és tapasztalattá tesszük azokat a fontos felismeréseket, mérföldköveket, melyek által már személyessé válik a  kapcsolat és olyan gyakorlatok tömkelegét tanuljuk meg, melyek bizonyos helyzetekben, állapotokban azonnal segítenek és visszaállítják az egyensúlyt és a Fénnyel való kapcsolatot.

 

A kapcsolat felépítése és elmélyítése történik a kereszténységből, a buddhizmusból, a sámánizmusból, a kineziológiából, a transzcendentális meditációból, légzésterápiából és kundalini yogából vett elemekkel.

 

A kurzus végén már a 2. Fénybeavatással gazdagodva, egy stabil, biztonságot adó, bizalommal teli, örömteli, mindennap jelenlévő Fény Kapcsolattal rendelkezünk, mellyel akár napi szinten segíthetjük a saját, illetve szeretteink életét.

 

 

FÉNY KAPCSOLAT III. : A FÉNY A MINDENNAPOKBAN: FÉNNYEL VALÓ TEREMTÉS: november 30-december 1.

/ bővebb leírás később/

 

FÉNY KAPCSOLAT IV.: FÉNYUTAZÁS,  MÚLT ÉS JÖVŐ FÉNYBEN, EXTRASZENSZ KÉPESSÉGEK: január 4-5.

/ bővebb leírás később/

 

FÉNY KAPCSOLAT V.: A FÉNY ÚTJA BENNED: A SAJÁT ÚT: február 1-2.

/ bővebb leírás később/

 

FÉNY KAPCSOLAT VI. : A FÉNY BEAVATÁS: A FÉNY VÉDELME, MEGOSZTÁSA, A FÉNY NEVED: március 1-2.

/ bővebb leírás később/

 

FÉNY KAPCSOLAT VII: A FÉNYTEST AKTIVÁLÁSA, A FÉNYHÁLÓ HASZNÁLATA, EGYSÉG A FÉNNYEL: április 5-6.

/ bővebb leírás később/

 

Ez a tanfolyam sorozat a legegyszerűbb, leghétköznapibb, leginkább érthető elmélettől és tapasztalástól vezet minket a legmisztikusabb, legkevésbé megmagyarázható megélésig.

 

25 év tanulmányai, megélései, esszenciája állt össze olyan kinccsé, melynek a megosztása –hosszú előkészületek után- végre elindul.

 

Kívánom, hogy mindenkit segítsen a saját útján, a saját Fény Kapcsolatában azzal a hatalmas szeretettel, lelkesedéssel és áldással, ahogyan én keresztülmentem és járok rajta.

 

A tanfolyam helyszíne: Teremtő Szellemi Központ, Dunaharaszti, személyes és online lehetőség is adott

 

jelentkezés: namasthe.oneness@gmail.com

 

hozzájárulás: 30 000ft/ hétvége, vagy a 7 alkalom KEDVEZMÉNYESEN: 199 000ft

 

 

 

Szeretettel várunk Mindenkit, aki nyitott egy olyan Fényutazásra, mely rengeteget segíthet abban, hogy ne csak a 2024-es év legyen Fénnyel teli, hanem az utána következő évtizedek is,

 

Mónika, Laci

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás