ÉBRESZD FEL A BENNED LÉVŐ HATÁRTALAN ERŐT!!
A magasabbrendő Énnel/Forrással való kapcsolat aktiválása, mélyítése és táplálása
online programsorozat két magas tudatosságú, egység állapotú, volt szerzetessel,
szeptember 26-i kezdéssel

Annyira lelkesen hívunk Benneteket erre a programsorozatra…hiszen amit átadni készülünk, az a szívünk csücske!!! Nem CSAK EGY tanfolyam, hanem A TANFOLYAM.

Ha kezdőként, szeretnéd felfedezni, megtapasztalni, hogy nem vagy egyedül, hogy határtalan belső erőd van, hogy VAN Segítő Erőd és szeretnéd megtanulni, hogyan használd ezt az erőt, hogyan kapcsolódj a Forrásodhoz és hogyan ápold ezt a kapcsolatot….

Ha haladóként, szeretnél tovább mélyülni ebben a –már meglévő- kapcsolatban, egyre intenzívebb megtapasztalásokat megélni, egyre erősebb összekapcsoltságot tapasztalni a mindennapokban…

Két olyan Egység Lény tartja a programsorozatot, akik nem könyvben olvasták mindezt, nem hallották valakitől, nem egyszer megtapasztaltak valami hasonlót, hanem évtizedeken keresztül élték és élik ezt a kapcsolatot, a Vele való Egység állapotot és a kapcsolat folyamatos átadását a hozzájuk fordulóknak.

Ananya és Arpitha nagyon magas tudatállapotok ismerői, melyekről talán még könyvekben sem olvastunk. Beszéd nélkül éltek több éven keresztül, Egység Lényként / teljesen átvette, betöltötte a lényüket a tiszta Fény, a Forrás / meditáltak sok százezer emberrel, megtapasztaltatva velük a Magasabbrendű Én, az Isteni jelenlétét.

25 év tapasztalata, hihetetlen állapotok, tudás, gyakorlat, az Isteni szavakkal nem leírható ismerete, megélése az, amit szeretnének átadni nekünk, mindennapi halandóknak: elmélettel, gyakorlatokkal, megtapasztalásokkal oly módon, hogy havonta egyszer, egy lépéssel emelkedünk felfelé ebben a kapcsolatban, minden szintet, tudást stabilizálva, megerősítve és használhatóvá téve a mindennapjainkban.

Hiszen mit ér egy csúcstapasztalás, ha nem alkalmazzuk, mindazt, amit tanultunk a mindennapokban és a tanfolyam után néhány nappal lecsökkent tudatossággal, ugyanazokban a konfliktusokban találjuk magunkat?

A programsorozat célja, hogy felépítsük ezt a kapcsolatot, egyre inkább elmélyüljünk benne, megtanuljuk táplálni és fenntartani és tudjuk beépíteni a mindennapjainkban és használni az élethelyzeteinkben és kapcsolatainkban.

Ahogyan felébred bennünk a Magasabbrendű Énünkkel való kapcsolat és rendszeresen kapcsolódunk hozzá, Önmagunkban is egyre földeltebbé válunk. Egyensúlyba kerülünk mentálisan is, önértékelésünk a helyére kerül, önbizalommal telítődünk, biztonságérzetünk megerősödik.

Az online tanfolyam 7 alkalomból áll, havonta 1 nap, melyek elvégezhetők külön-külön is, de a legjobb hatás érdekében javasolt a teljes kurzus elvégzése.

Első rész: szeptember 26. : A LEGFONTOSABB ALAPOK

Mi és ki ez a Határtalan Belső Erő? Miféle Erő/ Isteni létezik bennünk? Hogyan férhetünk hozzá a Forrás erejéhez? Miért van szükségünk erre a kapcsolatra? Mi ezen Határtalan Erő szerepe bennünk? Hogyan alakítsuk ki a kapcsolódást?

Bekorlátozzuk ezt az erőt? Vajon miért? Mi minden lehetséges ha nincs korlát többé?

A létezésünk alapjait sajátítjuk el az első alaklom során.

Az első rész során megalapozzuk mind az elméleti, mind a gyakorlati és a tapasztalati tudásunkat a témát illetően. Sok olyan tudást kapunk, mely a tanítók saját megéléséből fakad és mivel ők megtapasztalták mindezt, képesek átadni, megéreztetni, megtapasztaltatni ezeket velünk.

Új nézőpontokat kapunk, teljesen új gyakorlatokkal kapcsolódunk és ha kezdőként, ha haladóként veszünk részt, megtaláljuk mindazt, ami kitágítja a nézőpontjainkat.

A meditáció során az elmélet saját megtapasztalássá érik és a nap második felében egy erős, tudatállapotot emelő beavatásban részesül mindenki..mely a tudatosságban mély lenyomatot hoz létre és elkezdődik az egyre mélyülő, erősödő, igazi, tapasztalás alapú kapcsolódást hozó utazás a saját Magasabbrendű Énünkkel/ Forrásunkkal.

Az erős alapok megteremtésével a túlélés alapú tudatállapotot magunk mögött hagyva, a biztonság válik alap tudatállapotunkká és készen állunk, hogy megtegyük életünk legjobb befektetését.

Második rész: október 25. A LEGJOBB BEFEKTETÉS

Hogyan tegyük a Bennünk Élő Határtalan Erővel való kapcsolatot életünk legjobb kapcsolatává?

Miért mondjuk, hogy ez a kapcsolat, minden kapcsolat alapja? Mi történik az összes kapcsolatunkkal, amint ez a kapcsolat jól működik?
Mi minden válik lehetségessé, ha ez a kapcsolat élő, aktív, építő és teremtő?
Hogyan fog hatni ez a gyönyörű, tápláló kapcsolat a többi életterületünkre? / Munka, anyagiak, egészség, belvilág, stb /

Sokszor rengeteg energiát pocsékolunk arra, hogy megpróbáljuk javítgatni az életünk gyengén működő területeit. Küzdünk és küszködünk, hogy helyre rakjuk őket, s eközben nem ismerjük fel, mennyire egyszerűvé válnak a dolgok, amint össze vagyunk kapcsolódva a Forrással.

Olyan, mint egy hatalmas wifi hálózat, amely összekapcsol minket mindennel és mindenkivel, sokkalta jobban, mint bátmely ember által létrehozott internet.

A meditáció során az elmélet saját megtapasztalássá érik és a nap második felében egy erős, tudatállapotot emelő beavatásban részesül mindenki..mely a tudatosságban mély lenyomatot hoz létre és beüzemelődik ez a gyönyörű kapcsolat… a haladó részvevők eddig ismeretlen intenzitással kezdik tapasztalni a saját Magasabbrendű Énünket/ Forrásukat.

Harmadik rész: november 15. A HATÁRTALAN ERŐ FELÉBRED BENNÜNK – RÁÉBREDÜNK A BENNÜNK ÉLŐ HATÁRTALAN ERŐRE

A legtermészetesebb dolog a világon, ami megtörténik itt velünk.

Mi az oka, hogy néha nem érezzük ezt az erőt? Vagy nem látjuk eme erő megnyilvánulását? Ez korlát egyáltalán?

Hogyan tehetjük még erősebbé ezen erővel való kapcsolatunkat?

Érezhetjük magunkat valaha magányosnak, miután felfedeztük a kapcsolatot a saját Isteninkkel/ Forrásunkkal?

Hogyan fejlődünk, növekedünk emberi lényként, emberként az Isteni segítségével?

Van-e benned bármiféle félelem ebben a kapcsolatban, esetlegesen érzel-e kényszert, vagy korlátozottságot, amikor kapcsolódsz ehhez a benned lévő erőhöz?

A harmadik részben gyönyörű utazáson megyünk keresztül, mely során felébred a Belső Vezető, a bennünk élő határtalan erő és ettől a pillanattól fogva, a Belső Vezettetés átveszi az irányítást…s, ha már e szerint élünk, a kapcsolat fényéveket erősödik.

Nagyon erős beavatás várja a részvevőket, melynek célja a Belső Vezető felébredése, illetve a vele való kapcsolat intenzívebbé válása.

Negyedik rész: december 5. KÖZÖS TEREMTÉS A MAGASABBRENDŰ ÉNNEL

Amint energiát fektetünk ebbe a határtalan erővel való kapcsolatba, a saját sorsunk Társteremtőivé válunk.

A közös teremtés/ társteremtés része a saját erőnkre, képességeinkre, tehetségeinkre való ráébredés, ezek felfedezése, illetve, hogy aktívvá válunk és lépéseket teszünk az életünk azon területein, ahol szükséges, hogy képesek legyünk beteljesíteni a saját víziónkat, életfeladatunkat.

A társteremtővé válás aktivitást jelent és nem passzivitást. Mégis miért fontos az önátadás? Mit jelent ez pontosan.

Ezen a napon mind az elmélet, mind a meditáció, a gyakorlatok és a beavatás azt segíti, hogy a közös teremtés folyamán létrehozhassuk végre azt a sorsot, azokat a lehetőségeket és átalakulást, mely a kiteljesedés és a beteljesedés felé viszi az életünket.

Ötödik rész: 2021. január 10. AZ ERŐ, A KAPCSOLAT TÁPLÁLÁSA, FOLYAMATOS ERŐSÍTÉSE

Hogyan tápláljuk ezt a kapcsolatot? Ez olyan kapcsolat, amely folyamatosan fejlődik? Mi történik velünk, emberként, ahogyan mi is együtt fejlődünk, növekszünk ezáltal a kapcsolat által?

Egy személyes kapcsolatot alakítunk ki a Segítő Erőnkkel és felelősséget vállalunk eme kapcsolat táplálásáért, védelmezéséért. Semmi sem történik automatikusan..ez is egy tanulásai folyamat eredménye.

Praktikus gyakorlatokat kapunk, otthon végezhető meditációt és sok személyes tapasztalat átadást, melyek segítenek a saját otthoni gyakorlás kialakításában.

Ananya és Arpitha olyan térben helyezkedik el, melyből energetikai szinten átadják majd ezen tapasztalásokat és a beavatás során mélyre íródnak azok a programok, melyek segítik, hogy a legfontosabb kapcsolatunk élő maradjon az életünkben.

Hatodik rész: 2021. február 7. HOZZÁJÁRULÁS, KOLLEKTÍV TEREMTÉS

Amint a határtalan erő Társteremtőjévé válunk, megjelenik belül egy erős késztetés, hogy hozzájáruljunk mások életének jobbá válásához.
Egy belső erő jelenik meg, hogy segítsünk másoknak és, hogy mi magunk is fejlődjünk.
A szívünk nem csupán önmagunk és a szeretteink számára nyílik meg, hanem az emberiség egésze számára.
Elkezdjük érezni a világban lévő fájdalmat és használni a bennünk már felébredett erőt, hogy gyógyítsuk az emberi tudatosságot.

Minél többen kapcsolódunk össze a Forrással, ezt a kollektív erőt a az emberi tudatosság magasabb szintre való emelésére fordíthatjuk. Ahogyan együtt ráfókuszáljuk ezt az energiát problémás területekre, a probléma elmozdítódik és átalakul. Ezért, amikor egyként vagyunk képesek fókuszálni, a csodák napi rutinná válnak. Minden lehetségessé válik.

Az emberiség egyként tud fejlődni és megmentheti a bolygót, hogy azzá váljon, amivé rendeltetett…Paradicsommá.

Hetedik rész: 2021. március 7. AZ ISTENI FELÉBREDÉSE MINDEN CSAKRÁBAN

Az utazásunk utolsó részében már nem ugyanazok vagyunk, mint akik belevágtunk ebbe a kalandba. Itt most learatjuk azt a termést melynek magját elvetettük és hosszú időn keresztül tápláltuk. A jól megérdemelt jutalom következik.

Ahogy a nap során energia központjaink aktiválódnak ahhoz, hogy fenntartsák a fejlődést és táplálják az életet, a szeretet természetes életmóddá válik.

Minden csakrában különleges folyamat, hangolás és átadás zajlik a nap során, melyben az adott terület Istene, vagy Istennője felébred és átveszi az energiaközpontot, harmóniába hozza őket, teljes potenciáljukban kezdenek működni, rendezve az egyén életét minden egyensúlyból kiesett területen.

Amint a csakrák egyensúlyban vannak, jól működnek, az Isteni aktiválódott, a test, az elme és a tudatosság egységbe kerül…elérjük a teljesség, egység állapotát.

Jelentkezés és további információ: erika.kuti@gmail.com

Hozzájárulás: HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL SZERETNÉNK TÁMOGATNI azt, aki elköteleződik a teljes programsorozat mellett!! 15 000ft/alkalom / ha a teljes összeg, /7 alkalom / előre kifizetésre kerül /, vagy

18 000ft/ alkalom.

Nagy szeretettel várunk Benneteket,
Arpitha, Ananya, Mónika

Share This

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás