ti írtátok a programok után

“És az életem fordult egy igen nagyot!”

Tapasztalások

Az én történetem pár évvel ez előtt kezdődött, amikor 6 szőke nő Szicíliába utazott. Az egyikük én voltam, azaz másik 4 barátnőmmel és a lányommal Szicíliába utaztunk pár napra. Két barátnőm akkor már deeksha adó volt. Tőlük hallottam először erről a fantasztikus dologról. Bár nagyon fenntartással kezeltem, mert úgy tartottam akkoriban, hogy csak magamban hihetek és mindent én tudok csak megoldani magam körül. Meglehetősen furcsán fogadtam azokat a mondatokat, hogy,” ha nem tudsz valamit megoldani, ott segítséget tudsz hívni” vagy „isteni összerendezés”.

Nem hittem el.

Akkoriban jogászként dolgoztam, saját vállalkozásban. Egyedül neveltem, majd taníttattam lányomat, akivel kapcsolatunk hullámvasúton utazott. Nehéz volt mindenre elég pénzt keresni és nevelni, terelgetni egy kislányt apa nélkül. Ekkor már 7 éve éltem egyedül, nem volt társam, szerelmem, kapcsolatom. Nem értettem miért.
Bár azt gondolom, hogy jól végezetem a munkámat, de valahogy a jog sosem érdekelt igazán.
Néha nehezen lett elég pénzünk mindenre, és nagyon nyomasztott az, hátha mégse lesz elég ügyfelem. Előfordult, hogy baráti segítségre szorultam. Nem éltem meg a bőséget.
És hát nagyon egyedül éreztem magam. Életem során addig nem volt még sohasem igazi, minden értelemben vett társam, szerelmem, amire nagyon vágytam.

Tisztán emlékszem a pillanatra, ahogy nyár elején a teraszon állva nagyon el voltam keseredve. Nem nagyon volt pénzem, a lányom ekkor már a fővárosban élt, tehát egyedül voltam. Kilátástalannak tűnt minden, amikor felhívtam a deeksha adó barátnőmet és Ő segített! Azóta is nagyon hálás vagyok neki érte! Megkaptam Fitos Mónika telefonszámát!!!

Moncsi tündéri volt, azonnal megölelt, pedig vad idegen voltam. Nagyon fura volt. Elkezdtem egyéni órákra járni, majd csoportos meditációkra, majd én is deeksha adó lehettem! Mónikától és Lacitól mindig maximális segítséget kaptam és kapok, mindig hálával és nagy-nagy szeretettel gondolok rájuk!

És az életem fordult egy igen nagyot!

A pozitív változást azonnal mutatta az, hogy a lányom látta a kettőnk kapcsolatának változását, az én változásomat és nagyon rövid időn belül ő is deeksha adó lett. Hála azért, ahogy az életét isteni áldás rendezgeti! Nagyon szívet melengető ezt látni!
Ugyanez történt a legjobb barátnőmmel is! Ő is rögtön deeksha adó lett és igen jó kapcsolata van a saját istenijével!
És a környezetemből még jó páran, mert a jót, a nagyszerűt mindenki szeretné és ez így óriási, hogy meg is kapja!

Elkezdett a pénz áramolni, irodát tudtam nyitni Budapesten, majd fel tudtam költözni én is Budapestre. Kislány korom óta szívem vágya volt, hogy Budapesten éljek és teljesült!!!
Ez segítette a lányommal való kapcsolatomat is, mert többet tudtunk találkozni.

És aztán egy nagyon meleg júniusi hétvégén Mónikával és Lacival jó páran Monoron voltunk elvonuláson. Este tűzön járás volt a program. Közvetlenül az esemény előtt vihar tört ki, dörgött, villámlott és zuhogott az eső. Mónika és Laci irányításával körbe álltuk a tüzet, megfogtuk egymás kezét és énekeltünk. A közös ima eredményeként csak felettünk nem esett!!! Amikor éppen valaki átment a parázson mindig dörgött egyet, de nem esett. Az én fókuszom a párkapcsolat volt. Én is átmentem a parázson, igaz csak egyszer.

Ezt követő hétfőn találkoztam életem párjával!

Azóta együtt vagyunk! Nagyon boldog vagyok, mert társra, szerelemre leltem. Imádom!
Az én szerelmem nem csak érzelmi, de anyagi biztonságot is nyújt így a jogászkodást szinte teljesen abba tudtam hagyni és a másik nagy szerelmemmel a VASTU-val tudok foglalkozni, jelenleg jóga oktatónak is tanulok.
Azt teszem, amit szeretek, azzal telnek a napjaim, ami régi vágyam volt! Hiszem, hogy új munkámmal nagyon sok embernek tudok segíteni!
Jókat főzök, a nyarat a Balatonon töltöm.
A bőség kiteljesedett, mert soha nem éltem még meg ilyen anyagi bőséget, bőség áraszt el a tanulás során is, és ami a legfontosabb, bőség köszöntött be az emberi kapcsolataimban is! A lányom, a szerelmem, a szüleim a barátaim mind itt vannak a szívemben, tartalmas szeretettel teli kapcsolatokat dédelgetek!
Életem legnagyszerűbb utazásait élhettem meg, amikor a Mónikával kijutottam a Oneness University kurzusára és múlt év tavaszán Indiában és Nepálban vehettem részt zarándoklaton.

Persze mindez a teljesség igénye nélkül.

Nem lehet szavakba önteni a hálát, amit érzek mindezért!

Szerintem a deeksha a legkeményebb önismeret a leghatalmasabb segítséggel.
A tét pedig a boldogság, az öröm, a bőség, kinek mi.

Judit

Tapasztalataim avagy az elmúlt több mint egy évtized

Mónikával először 2006 év elején találkoztam, érzelmileg padlón sorozatos párkapcsolati kudarcokkal a hátam mögött. Akkor azt gondoltam, nem lehet, hogy minden Nő „defektes”. Körülbelül 2-3 alkalommal voltam nála egyéni terápián és hamar jól lettem érzelmileg, és 25-26 éves fejjel másra nem is volt szükségem. Ahogy teltek az évek a kapcsolati gondjaim nem oldódtak meg sőt ismét csak kudarcokba fulladtak,ami megint egyre mélyebbre vittek. 13 évet voltam ugyanazon munkahelyen, ahol nem volt előrelépés, fejlődés. Az akkori fizetésemből éppen ki tudtam fizetni a lakáshitelem és a rezsimet. Úgy éreztem ,hogy az életem minden területe megrekedt. Néhány év elteltével ismét Mónikánál kötöttem ki. 2011 év elején újabb egyéni terápián vettem részt, majd Mónika javaslatára elkezdtem az első „Csakra körömet”  Miután befejeztem közvetlen lehetőség adódott, hogy áldásadóvá váljak. Az igazi belső munka itt kezdődött , és azóta is tart. Akkor még nem tudtam, de a mostani páromat,én vittem el a beavatásunkra, később pedig már egy párt alkottunk.  2014 márciusában egyik nap jött egy érzés,hogy szeretnék Indiába menni, de pénzünk az nem volt. Másnap jött egy olyan munkalehetőség amiből mind a ketten kijutottunk  októberben. 2015 novemberében pedig megszületett kisfiunk. Ma egy több mint 6 éves párkapcsolatban élek, van egy gyönyörű szép kisfiam. Egy most már jól működő családi vállalkozást irányítgatok. Megtalált az a munkalehetőség amiben kiteljesedhetek, amiben  folyamatosan fejlődhetek. Ha visszanézem az elmúlt 10 évet ,akkor ez maga a csoda. Erre nem is lehet más szót találni csak azt ,hogy Köszönöm!!!

Miklós

Tűzönjárás tapasztalás

Kedves Mónika és Laci!

Először is köszönöm Nektek azt a sok -sok munkát amit értünk csináltatok a nap folyamán. Áldás Nektek:)

A sorsvarázsló programozó résznél újra és újra a fájdalmat és a hiányt tapasztaltam meg. Nincsenek színek , nincs jó érzés a szülők iránt , nincs semmi ami a jó élethez köt. Az újjászületés pillanata oldótt fel bennem ebből valamennyit .  Bevallani magamnak hogy én pont azokkal az érzésekkel , gondolatokkal élek mint a szüleim , bevallom nem könnyű.  Iszonyú erős elme túlmüködés a szetetet az elfogadás  hiánya , mindd megmutatta magát a napom során.
A tűzönjárás gondolta  ahogy haladtuk afellé , rá kellett döbbenjek hogy miket gondolok magamról a helyzetről azt hogy én képtelen vagyok végig menni a parázson, azt hogy ha tehetném elmenekülnék , azt hogy mi lessz ha leblokkolok és szégyent vallok ott mindenki előtt. Borzalmas volt azt látni hogy fél perc elég ahhoz hogy meginog bennem a hit és a bizalom. A félelem pillanatok alatt rombol ,azt hiszem hogy menni fog ,közben csak hiszek róla valamit és nem tudás van bennem, hogy tudom hogy megcsinálom.Miután sikerült újra magam pánik állapotba hozni , egy vigaszom volt már csak hogy mások sincsenek túlságosan jó állapotba. Hát ez az elmém a túlmüködött állapitában

Kértem az istent csak most még mentse meg az életem , láthatja hogy én képtelen vagyok.      A vágyaink hangos kimondása és Áldás rá gyakorlat nagyon tetszett , igaz nagyon fárasztó volt . Akkor mindenki elmondta az összes vágyam , élet helyzetek , sorsok pörögtek le előttem és akkor a  tényleg minden egy érzés. Mindegy ki beszél , hisz az életem egy - egy szakaszát kéri.
Aztán elérkeztünk a nagy pillanathoz a tűzönjáráshoz. Az elmém félt a szívem a torkomban dobogott , küldtem én az áldást ezerrel másnak , legalább nekik sikerüljön. Micsoda öröm és büszkeség volt látni a sikeres átérőket.Gondoltam megy ez ügyes itt mindenki , de mi van ha mégis csak leblokkolok. Ezzel a szekatúrával és el nem menekült állapotomban következtem én.
Az isteni megmutatta számomra hogy ha mi ketten összefogunk (segítőkkel kiegészitve) akkor elérhető az a csoda ami ott akkor sikerült. Éreztem az erőt a bátorságot elindultam és sikerült!!!!!!! Átjutottam úgy hogy nincs hólyag, nincs égési sérülés. Hú de boldog voltam , nem tudtam sírjak vagy nevessek vagy büszke legyek . Tiszta öröm jött Mónikából , az isten aki bízik bennem...Hálás voltam , és az elmém is ezt mondta na szuper vagy látod menj tovább. Néztem a többieket ,mindenki sikerének örültem.
Arra kértem az elmémet hogy hadjon már békén most persze örül és noszogat és csak azt hajtogattam magamnak hogy alázat a tűzzel ha mégegyszer át szeretnék menni rajta. Pillanatok alatt elszáltam az egómban , hú de tuti vagyok hogy megcsináltam .
Aztán újra neki vágtam, és másodjára is sikerült végig mennem a parázson. Micsoda élmény , mégsem vagyok annyira képtelen mint gondolom??? Büszkeség , öröm , siker , hála érzés röpitett hazáig . Köszönöm, köszönöm, köszönöm .

Az összes embernek is köszönöm akivel részt vettem a folyamaton , rájuk is nagyon büszke vagyok. Áldás rájuk , rátok és énrám

Ui: a depis énem többet mosolyog az elmém meg hajtogatja , nincs lehetetlen.......

Csilla

Az én történetem

Nehéz gyerekkor, megfelelési kényszer, félelem, bűntudat, szülők által beprogramozott hiedelmekkel teli EGÓ, nem sorolom tovább.

Egész addigi életem, amíg a Deekshával nem találkoztam a harcról szólt, harcoltam mindenkivel, de főleg magammal.
Januárjában voltam először egy csakra tisztító és energetizáló programon, ahol először kaptam, és megéreztem a Deeksha szentséges áldását. Ekkor ismertem meg, csodálatos mestereimet: Mónika és Laci személyében.

Akkor még nem sejtettem, hogy az életem gyökeresen megváltozik.
Nagy hatással volt rám az egész program, mintha beszippantott volna egy örvény, ami tele volt kifogyhatatlan szeretet energiával.
Teljesen kicserélődtem. Az életem azóta lépésről, lépésre megváltozott és változik most is. A személyiségem átalakult, sokkal kedvesebb, megértőbb és segítőkészebb lettem. A harcot feladtam, elengedtem. Elfogadtam magam olyanak amilyen vagyok, és megbocsájtottam, hogy ennyi időn át a destruktív gondolataimmal bántottam önmagam. A hála életem részévé vált. Az istenim megadta azt a csodálatos lehetőséget, hogy én is emelhetem embertársaimat, elvégeztem egy felsőoktatási képzést és családi mediátor lettem. A Deeksha által erősödött a hitem, és segített betegségeimből kigyógyulni, a megfelelési kényszeremet letenni.

Öt év után valóra vált egy vágyam eljutottam Indiába. Leírhatatlan csodákban, fantasztikus élményekben, és tapasztalásokban volt részem.
Azóta is rendszeresen járok Deeksha programokra, és nagyon nagyon szeretek ott lenni, minden program után csodák történnek velem.

Hálásan köszönöm mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult ahhoz, hogy megismerhettem a Deeksha gyönyörűséges folyamatait.

Hálásan köszönöm Móninak, Lacinak, Papának önzetlen szeretetét.

Komán Csilla

“Jé! Rendszeresen járok Mónikáék csodálatos, átalakító, gyógyító erejű programjaira!”

2006. április 1-én találkoztam először Mónikáékkal. A depresszióm akkoriban annyira felerősödött, hogy már nem tudtam leplezni nem csak magam, de mások előtt sem. Egy kedves munkatársam javasolta, hogy menjek el Móniék egész napos programjára. Megtettem. Vegyes érzelmekkel éltem meg. Egy részem hallani sem akart spirituális tanításokról, "hunyd be szemeidet" típusú meditációkról. Az első program során igyekeztem magamat folyamatosan győzködni arról, hogy tulajdonképpen jól vagyok, nincs is szükségem erre a programra. Közben nagyon sajnáltam azokat a résztvevőket, akik sírtak. Gondoltam, de jó, hogy nálam azért nincsenek ekkora gondok! Voltak részek, amik megérintettek, tetszettek, de összességében azt éreztem: szép volt, jó volt, köszönöm ennyi!

Hónapokkal később döbbentem rá, hogy: "Jé! Rendszeresen járok Mónikáék csodálatos, átalakító, gyógyító erejű programjaira!" A materialista, fizikain túl lévő minden dologgal kapcsolatban szkeptikus világnézetem kezdett darabokra esni. Gyönyörű programok, emelkedés, mély barátságok szövődése... Durva mélypontok. Szembesülés számos belső igazsággal, egyre nagyobb belső tisztánlátás, ami sokszor fájdalmas tud lenni. Móniék programjai mindig átsegítettek a nehézségeken. Odaadásuk, szeretetük, szakmai felkészültségük nélkül ma nem tartanék ott, ahol. Amit ezúton is újra, meg újra köszönök!

A belső átalakulás eredményeként ma már nagyobb békében vagyok önmagammal, az életet egészen más nézőpontokból tapasztalom, mint akár 10 évvel ezelőtt. Nehézségek vannak, de sokkal könnyebb ezekben a helyzetekben visszatalálni a középpontomba, a belső egyensúly állapotába. Az életem mélyebb értelmet nyert. Már látom, a belső munka nélkül nem volt teljes az életem. Ma már ez életem fő fókusza, ez életem esszenciája. Anno én mentem segítségért, utána már képzésekre jártam, és ma elmondhatom, évek óta, hetente több alkalommal tartok olyan programokat, amelyek a résztvevőket a tudatosságuk emelkedésében segíti. Kívánom, hogy ha egy nap eljutsz Mónikáékhoz, legalább akkora átalakulást tapasztalj az életedben, mint bármelyikünk, akik rendszeresen jártak, járnak hozzájuk! A velük való találkozás sorsfordító lehet számodra!

Timi

Találkozásom a diksával

2006-ban az első csoport programon, amit tartottatok Lacival, részt vettem.
Előtte 15 évig jártam önismereti csoportokba, próbálva megtalálni magam, a célom, vagy bármi értelmét az életemnek. Ez idő alatt haladgattam az önismeretben, de be kellett látnom, hogy megfeneklett a dolog. Mikor pont mélyebb rétegekhez értünk, elfogytak a csoportok és én kezdtem újra egy új csoportban. Ezek a csoportok arra voltak jók, hogy kisebb-nagyobb depressziós hullámokat elcsitítottak bennem.
Ekkor találkoztunk a diksával.
Már az első alkalommal olyan mély tartalmakat mutatott meg, amire addig nem volt rálátásom.
Az azóta eltelt évek folyamán rendeződött a kapcsolatom a szüleimmel.
El tudtam engedni a halottaimat.
Sokkal bátrabb és nyitottabb lettem.
A fizikai egészségem javult.
Idén nyáron egy kényszerű munkahely váltást 2 másodperc szenvedés után vidáman éltem meg.
Sokat változott a magammal való kapcsolatom, bár még mindig tanulgatom pontosan ki is vagyok én, de hónapról hónapra egyre többet látok magamból.
Depresszió helyett elégedett vagyok az életemmel, virágoznak a baráti kapcsolataim és az érzéseim elég nagy százalékban a hála körül forognak.
Egyre erősebb és élőbb a kapcsolatom az istenimmel, néha kérnem sem kell és megkapom, amit épp csak megvágytam :).

Erika

“Csodálatos volt érezni, ahogy Ganésa csak úgy szórja rám áldását”

A teljesség igénye nélkül néhány áldás, amit tegnap átéltem: az ősökről szóló meditációban végre el tudtam engedni a szüleimmel kapcsolatosan betárolt negatív érzéseimet, ami nagyon felszabadító volt. Csodálatos volt érezni, ahogy Ganésa csak úgy szórja rám áldását, az egység meditáció pedig szinte földöntúli élmény volt: végig sokkal világosabbnak érzékeltem a teret az embereket tárgyakat mindent, de amikor felém fordultál minden fénybe borult és egy pillanatra megéreztem a mélységes bölcsesség és szeretet forrását. Még egyszer hálásan köszönöm

O

Teremtő Élet – Élet a Teremtővel

Csodákkal teli napokat Mindenkinek!

Annyira boldog és hálás vagyok, ezt már nem lehet magamban tartani!
Az egymásra épülő hét alkalom, mind külön is döbbenetes változásokat hozott, de most,a hetedik után egy teljesen új valósága érzem magam. Egyszerűen másképp tapasztalom a valóságot mint eddig, szavakkal nem is igazán megfogalmazható, viszont amit el tudok mesélni az a lehetőségek végtelen tárháza, a teremtés egy eddig ismeretlen új dimenziója, ami tökéletesen meghaladja az énem elképzeléseit,világának határait!
Az utolsó alkalmon nagyon bensőséges, meghitt kommunikációban volt részem az Istenimmel. Akkor ott megköszöntem Neki mindent, hisz minden addigi kérésem, vágyam csodás módon teljesült. Hála könnyek közepette feltettem a kérdést,hogy mit is kérhetnék még?...Legnagyobb meglepetésemre teljesen konkrét pontos választ kaptam, két egyértelmű egyszerű mondatban!
Az első így szólt: Kérj három millió forintot.
Hát ezt soha nem gondoltam volna magamról, hogy egy nap majd pénzt kérek az Istenimtől 🙂 főleg ennyit, főleg ilyen konkrét egyszerűséggel.
Hát jelentem, holnap megyünk a párommal Győrbe, ahol az azóta az ölünkbe hullott pályázat második fordulója kapcsán tárgyalunk az ügyintézőnkkel. Mondjam az összeget vagy felesleges? 🙂)))
Közben egy másik pályázati lehetőséget is kaptunk, így minden amit az elkövetkezendő egy-két évre terveztünk az idén útjára is indul!
S ha ez nem lenne elég: a mindennapok része ként tapasztalom ezt a finom tiszta Isteni szeretetet és vezettetést. Jön egy feladat és megjelenik rá az Isteni megoldás. Vagy megjelenik egy vágy egy kosza gondolat és szinte azonnal megjelenik hozzá az út a valóságban. Messze meghaladja mindez azt amit valaha a valósággal azonosított az énem!
Végtelenül hálás vagyok és teljes szívemből kérem, hogy minél többen tapasztalhassuk meg, hogy valójában mint jelent az, amikor engedjük az Isteni Akaratot Teremteni az életünkben!
Köszönöm! Szeretlek Titeket!

Naptár

<< Sze 2018 >>
hkscpsv
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Share This

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás